nedeľa 13. augusta 2017

Uhorky hydratujú

100%Pure organický uhorkový džus -intenzívne hydratujúci krém


Ahojte!
Značka 100%Pure jednu dobu bola nonstop v mojom hľadáčiku. Chcela som všetko! Telové krémy, masky, šampóny...Jednoducho všetko. Šialenstvo sa pominulo a doteraz míňam posledné z ich produktov. Jedným z nich bol aj tento vysoko hydratačný krém.


Objednala som si ho, pretože som potrebovala poriadnú dávku výživy pre pleť. Prišiel zabalený v peknej krabičke. Čistý dizajn krabičky ma oslovil. Je pekný a všetky informácie sú ľahko dohľadateľné.


Kompakt v ktorom je krém je tiež veľmi pekný. Jemne modré, priesvitné sklo+biely krém vyzerajú dobre. Pumpička je takisto veľmi dobrá, potrebujete len jedno pumpnutie na celú tvár. Keď chcete menej krému, jednoduco pumpnete menej.



Jedná sa podľa mňa o taký gél-krém. Bol veľmi tekutý. Presne to sa mi n krémoch páči. Vôňa je takisto krásna, uhorková a veľmi svieža. Čo sa mi páčilo menej boli jeho účinky. Pleť som z neho mala vyživenú len slabšie. Používala som ho tak ku koncu zimy, kedy som ho teda prestala používať, lebo nestačil. Potom som ho otvorila na jar, kedy tiež až tak nestačil. Teraz cez leto je moja pleť o čosi mastnejšia a stačí. Ale kúpila by som si ho znova? Odpoveď je že asi nie. Moja maminka mala rovnaký krém len pre zrelšiu pokožku a takisto nebola až tak spokojná.


Toto sú bohužiaľ dva krémy zo značky 100%Pure, ktoré nás neohúrili. Nato, ako mám tú značku rada som veľmi prekvapená. Jednoducho budem skúšať ďalej.
Aký je váš obľúbený krém na pleť?
Poznáte značku 100%Pure?
Ktoré produkty od nich máte radi?

2 komentáre:

  1. Značka mi vôbec nie je známa, ale takto na pohľad výrobky veľmi zaujali :) Designovo sú krásne a milujem kozmetiku s pumpičkou, aplikácia je oveľa jednoduchšia a rýchlejšia

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja milujem pumpičku , teraz mám v kelímku a je to trošku nepríjemne :(

      Odstrániť