nedeľa 27. augusta 2017

Najhorší nákup dekoratívnej kozmetiky minulý rok

Honest beauty everything cream foundation, eyeshadow trio, truly kissable lip cryon



Ahojte!
Niekedy sa stane, že si kúpim totálny odpad! Ale aspoň v nejakej situácií sa s ním dá pracovať ale niečo takto hrozné, som si ešte nekúpila. Značku honest som našla na rôznych prírodných vlogoch. Veľa ľudí ju ospevovalo. Zrovna vtedy mi kámoška kupovala v USA veci, tak som ju poprosila, nech mi kúpi aj toto. Na stránke majú možnosť kúpiť si 3 produkty za 50 dolárov raz za mesiac. Popravde môžete tých 50 dolárov vyhodiť, kúpiť si za ne nejakú hovadinu alebo ich darovať mne, nech si kúpim niečo normálne :D.





Tento make up má veľmi pekný obal. To je jediná pekná vec, ktorá sa o ňom dá povedať. Na tvár sa vôbec nedá dať spôsobom, aby na nej "nesedel."Keď ho nanesiem, jednoducho sa po tvári "prechádza", neostáva na jednom mieste. Po štetci na ňom ostávajú šmuhy, po beauty blendri rôzne nanesené množstá make upu. Nedá sa pekne rozotrieť a ostávajú po ňom také zvlášne obrazce na tvári. Keď som sa posnažila a dala ho do nositeľného stavu(trvalo mi to cca 15 min), naniesla som na neho púder. Ten sa s ním zmiešala  a bola z toho taká kašička. O bronzri, lícenke alebo rozjasňovači ani nehovorím. Fakt som sa snažila použiť ho s primerom, olejom, rôznymi spôsobmi ale nie je spôsob, ktorým by tento hrozný make up fungoval.





Tieto tiene som si vybrala preto, lebo nemám tak veľa zelených tieňov a jednoducho som chcela ich viac používať. Zase majú krásny, jednoduchý obal a na pohad sú super. Realita je však iná. Tiene sú ako keby plné cuckov. Ťažko sa nanášali už len na swatche. Časť je plná pigmentu a časť je fakt bez farby. Keď sa snažím pracovať s týmito tieňmi, nachystajte si troška viac času. Keď už konečne nanesiete farbu a idete ju roztieňovať s ostatnými, tak tá predošká farba zmizne a nová sa nedá roztieňovať dostratena. Keď som ich konečne nejako naniesla, nevydržali dlho na oku pekné.




Samozrejme som si musela objednať aj rúž. Snažila som sa vybrať si niečo nositeľné. Na každý deň, pretože tento rúž ma vyživovať. Farba je fakt krásna. Sedí ku každému líčeniu a rada by som ju nosila. ALE tento rúž nemôžete nosiť normálnym spôsobom. Je brutálne olejový, takže vám steká po perách. Zalieza do vrások a ani ďalšia vrstva to nespraví, pretože sa zleje. A VYSUŠUJE, brutálnym spôsobom. Mala som ho len dvakrát ale stačilo mi.



Keď mi veci prišli, tešila som sa, ako objavím prírodnú, netestovanú kozmetiku a budme o nej môcť napísať. Každý produkt má v sebe nejaké liečivé a dobré zložky, ktoré by mali zlepšovať pleť. ALE nestalo sa, nebudem tu o nich písať, keďže je to zbytočné. Všetky produkty sú už v koši. Túto značku vôbec neodporúčam.

2 komentáre:

  1. parádna recenzia, škoda vyhodených peňazí... to je tak, keď sa niekde niečo ospevuje a má nádherný obal + bonus zloženie (ťažko povedať, či tie produkty ženám naozaj sadli, alebo len zlé PR)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, je možné, že iekomu sadli ale pre mňa to bolo katastrofa! :/

      Odstrániť