piatok 10. marca 2017

Lacnejší šampón

Klorane žihľavový šampón



Ahojte!
Môj po mojom poslednom sklamaní, som sa rozhodla kupovať si lacnejšie šampóny. Rada by som skončila pri cca 5€ za šampón. Jednoducho chcem lacný dobrý šampón. Kedysi som bola maniak na šampóny ale nepríde mi, že by som našla TEN šampón. Klorane mi odporučila Veronika z cosmeticjam. Odporučila mi teda masku na vlasy ale keď už som bola v obchode, zobrala som rovno šampón.


Vybrala som si šampón na mastné vlasy aj keď som chcela na citlivú pokožku hlavy. Prehovoril ma pán lekárnik. Šampón vonia veľmi jemne ako žihľava ale cítim v ňom aj jablko. Neviem, ako je to možné ale je to tak. Šampón je zabalený v krabičke, čo považujem za zbytočné. Fľaštička je priesvitná, s nálepkou. Tekutina je jemne zelená. Prirovnala by som ho k Dixi šampónu, len s menším zápachom.


Vlasy mám po umytí jemné a nemám pocit, že by mi ich úplne umyl. Chýba mi také to vŕzganie. Viete, čo myslím? Vlasy sú však lesklé a uhladené. Problém začína po niekoľkých hodinách, keď sa mi začnú mastiť. Najskôr iba spadnú a stratia objem. Na druhý deň už vidieť, že nie je všetko v poriadku a na tretí sú úplne mastné.



Šampón ma trošku sklamal tým, že umytie nevyzerá dobre ani jeden celý deň. Teraz mám kúpený iný šampón ale odkedy cvičím, rozmýšľam nad kúpou šampónu na použitie na každý deň. To moooožno bude znamenať kúpu ovsenej verzie Klorane. Ale zatiaľ nechcem predbiehať. Tento by som odporučila ľuďom, ktorým sa len veľmi mierne mastia vlasy.

Aký je váš obľúbený šampón?


2 komentáre:

  1. Tak tento šampon pro mě asi nebude. Měla bych taky hned mastné vlasy. Já jsem si z drogerky velmi oblíbila šampon od Pantene z řady Aqua light.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám Klorane s magnolií a spokojenost, vlasy jsou po něm hebké, umyté, asi je to kus od kusu :) Momentálně teďkom používám Schaumu s keratinem, krásně voní, jsem s ní celkově spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť