nedeľa 13. novembra 2016

Vianočná roládka

Lush roláda Let the good times roll




Ahojte!
Z nejakého zvláštneho dôvodu som prestala mať rada pílingy na tvár. Nie, že úplne. Ešte stále ich používam ale už to je skôr rutina nie potešenie. Dlho som nenašla nič dobré na čistenie pleti. Možno preto ma až tak nebaví. Naposledy, keď som bola v Prahe som si nakúpila v Lush a vybrala som si aj túto roládu, pretože o nej hovorila moja obľúbená vlogerka JKissa.


Balenie sa mi moc páči. Ako vždy, čierna je dobrá. Roláda vonia veľmi sladko a vianočne. Neviem presne, k čomu by som to prirovnala ale vonia pekne. Roládu používam iba na tvár, pretože si myslím, že na telo by to bol drahý píling. Na tvár mi stačí malé množstvo s pár kvapkami vody. Keď to preženiete ostane vám v ruke pár zrniečok, ktoré opílingujú tvár bez pridania výživy. Keď však trafíte dobrú konzistenciu, nielen že si urobíte píling, ale pridáte aj trochu výživy.


Čo sa mi nepáči, nevidím po nej žiadne zlepšenie pleti. Možno vás zbaví prvej lepkavej vrstvy v lete ale teraz na jeseň, keď sa nepotím mi už nič nerobí. Som z výrobku veľmi sklamaná a už si ho neplánujem kúpiť znova.

Aký dobrý píling mi odporučíte?

4 komentáre:

  1. Mne sa veľmi let The good times roll osvedčil. Používala som ho ráno aj večer a moja pleť bola viditeľné čistejšia, póry menšie a bola neuveriteľne hladká.. ale mám normálnu až zmiešanú pleť.. kamarátke na suchú prilis nesadol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zaujímavé, mne vôbec neprišlo, že by mi napríklad vyčistil pleť od čiernych bodiek :/

      Odstrániť
  2. Ja som tento neskúšala, ale od Lush milujem Dark Angels, tá je na moju pleť úplne výborná. Veľmi pekne vyčistí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popozerám sa po vzorke, keď tam budem :) Díkes za tip :)

      Odstrániť