utorok 3. mája 2016

Zastaví červenanie sa?

Max factor CC korektor -zelený






Ahojte!
Už dlho hľadám zelenú bázu alebo korektor, pretože mám tendenciu sa červenať. Navyše ho potrebujem pre svoje klientky. Tento som videla vo výpredaji a pamätala som si, že si užil svojich 5 minút slávy na blogoch. Tak som ho vzala. 


Balenie sa mi veľmi páči. Je spratné, ľahkú sa používa a nie je nekvalitné. Konzistencia korektoru je priemerná. Je trošku hutnejšia, ako by som chcela ale výborne sa rozotiera. Ak ho použijete na vyrážky, urobí vám mapku okolo. Odporúčam ho skôr naniesť na prst a prstom vtláčať do pokožky. Bohužiaľ tým, že ho rozotriete po pokožke sa zelený pigment stráca a treba ho vrstviť. Vrství sa celkom dobre ale asi by som uvítala pigmentovanejší korektor. Tento by som potom nazvala ako zbytočný. 


Korektor by som si nekúpila. Neskúsila som iné farby n korekciu iných problémov ale ak sú takto málo pigmentované, kúpu neodporúčam tiež. 

Skúsili ste CC korektor?
Používate farebné korektory?

1 komentár:

  1. Já korektory naštěstí moc používat nemusím, jen sem tam na zakrytí nedokonalostí, ale tyto barevné nepoužívám. Mám svůj oblíbený od Catrice a jiný už nekupuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť