štvrtok 5. mája 2016

Whishlist Máj


Ahojte!
Budem trápna a v ďalšom mesiaci sa objaví štetec na obočie. Stále som ho nekúpila. Tento mesiac som sa rozhodla objednávať zo stránok mojesminky, pretože chcem aj špirálu od nich. Navyše som sa rozhodla nakupovať žiadnu inú dekoratívku ale aktívne míňať to, čo doma mám. Pretože keby si kúpim nové produkty, tak by som ich chcela stále používať a tie staršie by sa pokazili. Niektoré veci mi pri kontrole zmenili vôňu a musím ich vyhodiť. A keď si predstavíte, že vyhadzujete 3-4 dvadsať eurové produkty, zabolí to v peňaženke. 



Jedinú vec, pri ktorej sa viem držať na uzde, lebo ma nebavia nákupy, je špirála. Tú mám vždy iba jednu. Moja z Benefitu mi už vyschla, takže ju musím nahradiť a táto vyzerá celkom podobne. Som zvedavá, ako bude na tom s kvalitou. Už ani minulý mesiac a predminulý som nenakupovala dekoratívku nejako šialene a začínajú sa mi NAOZAJ míňať aj tiene aj lícenky, čo ma veľmi teší. Budem v tom teda pokračovať. 

Navyše mi došli všetky pekné svetlé laky, takže si kúpim túto miniatúru. Mám radšej čierne alebo sýto červené laky ale niekedy, keď mám chuť na zmenu, nemám šancu, pretože doma nič také nemám. 


Dokonca aj pleťovú kozmetiku mám v súčasnosti pekne vyriešenú. Potrebujem nejaký čistič a spomenula som si na túto značku, ktorú už chcem neuveriteľne dlho vyskúšať. Uvidím, či si ho kúpim tento mesiac, pretože mám stále masky z Lush a tie sú čerstvé, takže ich treba minúť prvé. Možno si ho teda kúpim až Ďalší mesiac. Uvidíme. Rovnako som na tom s tonerom. Už mi dochádzajú tie, ktoré mám tak uvidíme, či si niečo kúpim tento alebo až budúci mesiac. 

Poslednú kozmetickú vec, ktorú by som chcela skúsiť je vlasové tonikum z Havlíkovej Apotéky. Celkom ma zaujala ich predajňa v Brne, tak som si ich našla na nete a toto tonikum vyzerá skvele. Uvidíme, či bude účinkovať. 



Kúskom tohoto mesiaca sa stáva NIEČO VYROBENÉ lokálne. Rozhodujem sa medzi kabelkami od jednej dizajnérky a týmito Bohempia topánkami. Zatiaľ majú predajňu iba v Prahe, čo ma celkom limituje, pretože do Prahy neplánujem ísť. Eshop by mali spustiť už čochvíľa. Teda tak to už niekoľko mesiacov hlásajú na svojich facebookových stránkach. 

Čo máte v pláne si kúpiť tento mesiac vy?

2 komentáre:

  1. Nakupovala by som jedna radosť :D Okrem kozmetiky potrebujem nejaké jarné topánky a pár tričiek. Od Mad Hippie som inak mala dávnejšie ich čistič, ale nejak extra nadšená som z neho nebola. Taký jemný, ale moc dobre nečistil, tu ho mám aj v recenzii ak by ťa zaujímala :) beastlovesbeauty.com/sk/mad-hippie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte šťatsie, že som si ju prečítala aanašla, že obsahuje bambucké maslo, to si isto nekúpim! Ďakujem :)

      Odstrániť