nedeľa 14. februára 2016

Valentín....ako si ho užiť?

Či už som slobodná alebo zadaná


Ahojte!
Valentín je zaplnenie marketingovej medzery medzi Vianocami a Veľkou nocou. Valentín neriešim, láska sa má oslavovať každý deň. Valetntín je super sviatok, s priateľom pôjdeme do parádnej reštaurácie, dostanem darčeky a aj kvety. Valentín je deň, keď napečiem niečo dobré pre svojho priateľa a celý deň budeme spolu a maznať sa. 

Ktorýkoľvek z týchto názorov je vás, stále si nedeľu môžete užiť. Ja mooožno pôjdem lyžovať, ak bude kde. Dneska vám ponúknem pár návodov, ako si ho užiť. 


Základom je sprcha. Ak máte, tak si dajte vaňu aj s bublinkami. Ja si na hlavu vylejem krásne voňajúci malinový ocot. Iba kvôli vôni. A dám si masku Soaphoria z ružového ílu. Potom sa postarám o to, aby som cez týždeň mohla ísť plávať a neodchytili ma ako Yetiho. Nakoniec s ponatieram všeliakými krémikmi. Pretože cez týždeň hodím sprchu, rýchlo sa natriem a bežím. Dneska mám čas, dám si krém na nohy, krém na telo, krém na lakte a chodidlá. 


Ďalej sa treba postarať o ruky. Ja používam sadu SATIN HANDS od Mary Kay. Je to asi jediná vec, ktorú od nich pravidelne používam. Veľmi dobre vypílinguje ruky a výsledný efekt je naozaj krásne viditeľný. Nechty si upravte podľa seba. Ja som si dala čierny shellac. Ak ste na Valentína plánovali niečo špeciálne ružové nechty s červenými srdiečkami tiež niesú na zahodenie. 


Zakončím to make upom, ktorý bude veľmi jemný. Prednedávnom som videla fotky štýlu perfektná pleť, rozjasňovač, obočie, špirála a strašne sa mi to páčilo, takže to idem vyskúšať. 

Potom už sa program líši. Pre slobodné navrhujem otvoriť si fľašu vína a pozrieť si nejaký dobrý film alebo prečítať skvelú knihu. Pre zadané navrhujem otvoriť si fľašu vína s priateľom a pozrieť si dobrý film. Pre dochádzajúcich ako ja navrhujem prejsť sa s priateľom, rozlúčiť sa a ísť do Brna. 

Ako strávite Valentína vy?

5 komentárov:

  1. My sme si dali spolu raňajky, po obede pôjdeme plávať (valentínska akcia - pár za 1 vstupné) a večer plánujeme film. Valentína nejak neprežívame, takže len takto :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spoločné raňajky sú pre mňa najlepšia vec :) Tíško závidím, my sme spolu dneska nemali :(

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
  2. Na Valentýna jsem dostala kytičku s řasenkou, kterou jsem moc chtěla a já mu koupila sadu kosmetiky, která mu voněla. Jinak je pro nás Valentýn jako každý jiný den a nijak ho neslavíme. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je veľmi pozorné :) Tak predsalen ste máličko oslávili :)

      Odstrániť