nedeľa 21. februára 2016

Skúsim to?

Nivea zvláčňujúci krém



Ahojte!
Niveu som skúšala kedysi veľmi dávno mala som nejaká čistiaci gél a klasický modrý krém. Po asi dvoch týždňoch sa mi na tvári vytvorili také obrovské vyrážky, že ešte mesiac po tom, ako som ich vyhodila som nosila silne krycí make up. Preto som sa nivei veeeeľmi dlho vyhýbala, už to môže byť aj 5 rokov. Lenže teraz som krém dostala a tak som mu dala šancu. Ako po takomto čase Nivea obstála?



Najskôr musím povedať, že vôňa ostala rovnaká, typická pre niveu. Mne sa vždy celkom páčila. Je to taká klasika, ktorá nikomu nemôže vadiť. Obal je pekný, takisto klasický. Vyzerá pevne. Na vonkajšej krabičke máte popis produktu. Mne sa páči, že ide o hydratačný produkt. Má super gélovú konzistenciu. To je presne potrebné na moju pokožku. Nie je ani ťažká, ani sa mi hneď nevpije a nepotrebujem natierať znova. 


Bohužiaľ mojej pleti nesadol. Nespravil mi vyrážky ako naposledy ale spravil mi čierne bodky. Strašne mi upchal póry. Pleť sa mi začala zase kaziť. Na výživu som potrebovala celkom veľké množstvo.Predtým som používala prírodný krém od Hauschku a teraz som cítila ako mi na pleti ako keby sedí. Nevsiakol sa ani do rána. Necítim sa sklamaná, pretože som od neho nič nečakala. Nivea zase na pár rokov odpísaná. 

 
Aké máte skúsenosti s Niveou?
Páči sa vám jej klasická vôňa?

6 komentárov:

  1. Krémy od Nivei jsem v minulosti taky zkoušela a mám stejnou zkušenost - hrozně mi ucpával póry.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj kamarátka mi hovorila, že niveu používať nemôže, pretože jej upcháva póry :(

      Odstrániť
  2. mne tiez kremy od Nivea upchavaju pory original modra prva nivea super no problem ale tieto vylepsenia nefunguju aspon u mna nie
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som myslím zrovna vtedy, ako som sa vyhádzala mala ten modrý, základný krémik. Ako hovorím Nivea mi vôbec nesedí :(

      Odstrániť
  3. Já mám Niveu celkem ráda i její vůně se mi líbí, ale poznám více žen, kterým Nivea prostě nesedí. Já už bych asi dále neexperimentovala a Nivee se vyhýbala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť