nedeľa 7. februára 2016

New in po dlhej dobe





Ahojte!
Jupí, konečne píšem príspevok! Už mi to veľmi chýbalo ale počas skúškového sa jednoducho nedá myslieť na blog. Bola som rada, že som sem tam postla fotku na môj facebook. Ale počas skúškového u mňa rastú tendencie pozerať youtuberov. Pretože bežné video má do 15 minút. A dať si 15-minútovú pauzu je celkom ok. Takže som ich sledovala každú chvíľu a vždy, keď vidíte tie úžasné veci, chcete ich aj vy. Preto je u mňa skúškové v znamení: "Poznám všetky novinky a značky a chcem všetky novinky a značky." Čo zákonite po skúškovom musí vyústiť v odmeňovanie sa a nakupovanie. Ja som sa snažila byť čo najviac rozumná a nakupovať veci, ktoré potrebujem. Nie len na líčenie seba ale aj na líčenie ostatných. 




Už dlhšie som chcela nejakú vec od Thomasa Saba. Je to veľmi originálny šperkár a vždy, keď pozerám jeho internetové stránky, vyberiem si tak 10 vecí, ktoré potrebujem. Nedávno začal vyrábať LOVE BRIDGE, čo sú vlastne náramky, do ktorých sa dá niečo vygravírovať. Ja som si chcela dať vyhravírovať "CARPE FUCKING DIEM" ale nezmestilo by sa to tam. Preto som odišla s prázdnym náramkom.  


Jeffree Star rúže som vám už ukazovala aj na sebe ale kto nevidel, už vidí :). Sú to moje prvé dva rúže tejto značky a určit nie posledné. Časom si isto dokúpim väčšinu odtieňov. Som navyše strašne zvedavá na jeho normálne rúže a rozjasňovače. 




Značka Bobbi Brown je brutálnym výplodom mňa, keď by som sa mala učiť. Pozrela som si snáď všetky videá, ktoré urobila samotná Bobbi. Musím povedať, že sa mi veľmi páči jej filozofia prirodzenej krásy. Preto som hneď rozmýšľala, čo si kúpim. Nakoniec mi vyšlo, že make up, pretože ten mi dochádza a druhý je na mňa ešte celkom tmavý. Chcela som niečo mega krycie, tak som si vybrala túto tyčinku. Teda vybrala, chcela som si ešte poskúšať veci ale pani predavačka mi chcela pomaly nanútiť všetko, čoho som sa dotkla. Takže som to len rýchlo zobrala a išla. Musím povedať, že po prvom raze, čo som ju včera použila som v rozpakoch. Neviem povedať, či sa mi páči alebo nie. Uvidíme po dlhšom testovaní. 



Umelé mihalnice som kúpila nielen pre klientky ale jeden pár je tam aj pre mňa. V MAC som bola kúpiť veci hlavne pre klientky. Kúpila som si tmavší face and body, pretože nie každý je tak svetlý ako ja. Navyše som kúpila krémovú lícenku pre všetky zákazníčky, ktoré majú suchšiu pleť. Ako posledný som si kúpila gél na obočie, ktorý sa mi už miňa. Ide o super produkt a uľahčuje mi ranné líčenie(ak sa líčim). 




Už dlho som chcela vyskúšať stránku biokrása. Ale vždy som si našla výhovorku, prečo nie. Teraz mi však masovo došli všetky produkty na starostlivosť o telo a potrebovala som aj novú masku. Objednala som si len značku SOAPHORIA. Chcela som vyskúšať aj iné ale tie nemali na sklade. Čo je veľká škoda, pretože čo so m vyskúšala ma veľmi ohromilo. Som veľmi prekvapená, že slovenské produkty sú tak kvalitné a lacné. Isto budem nakupovať aj naďalej. Dostala som ešte nejaké vzorky ale všetko vám ukážem bližšie až v samostatnom článku. 


Nakoniec môj miláčik Dr. Hauschka! Mám po ňom opäť skvelú pleť, dokonca aj počas skúškového. Novinky, ktoré idem používať je citrónový telový olej - to je neuveriteľný nakopávač! A druhá je ružový krém light. Na všetko bude recenzia. 

To sú moje nákupy za mesiac január. Asi si začnem robiť každomesačné whishlisty, aby som si kúpila len veci, ktoré skutočne potrebujem. Pretože aj napriek tomu, že tu mám toho mega veľa, som si kúpila viac menej len využiteľné veci. 

Čo ste v januári nakúpili vy?
Čo by ste chceli vidieť zrecenzované ako prvé?

1 komentár:

  1. Náramek vypadá hezky, ale možná bych zkusila vymyslet jiný nápis, když ten, co jsi chtěla se tam nevešel. Soaphoriu mám moc ráda a taky pár jejich výrobků mám doma. Mě by zajímaly docela ty umělé řasy, že bys nám je mohla vyfotit na oku a dát třeba na FB bez umělých řas a s umělými řasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť