piatok 15. januára 2016

Vyváženie

Douglas Naturals Clansing peeling s argánovým olejom





Ahojte!
Moja minulo týždňová recenzia bola veľmi pozitívna a som rada, že som ňou začala tento rok. Ale aby sme ostali v rovnováhe, dneska vám ukážem produkt, ktorý je povedala by som pohroma. Odkedy sa mi minul čistiac krém od Dr.Hauschku, chcela som vyskúšať niečo iné. Nevedela som čo, tak som sa vybrala do Vaňkovky a v Douglese som narazila na tento píling. Nikde na internete som na neho nevidela recenzie a mala som chuť experimentovať. Nebol ani taký drahý ( cca 180 kč), zobrala som ho k pokladni a utekala si umyť tvár. 


Malo by sa jednať o vegánsky výrobok ale o týchto certifikátoch neviem veľa a vždy ma nikto upozorní, že ten certifikát je iba na nejakú časť výrobku a tak, takže vám nejdem klamať. NEviem, či je vegánsky podľa tohoto označenia. 


To, že milujem pílingy už asi viete. Milujem ten pocit, keď si opláchnete tvár, vysušíte, nakrémujete a pleť je strašne hebká a bez čiernych bodiek. Tak som si na ruku vytlačila kúsok tohoto a začala drhnúť. Necítila som, že by sa zrniečka o pleť vôbec otreli. Sú strašne obrovské a je ich tak málo, že keď ich priložíte na pleť, normálne pod prstami cítite, ako ujdu. Tak som si aspoň pomyslela, že ten gélik, v ktorom sú mi pleť prečistí....No, neprečistil. Opláchla som si tvár, utrela a nevidela som žiadnu zmenu. Používala som ho asi dva týždne v kuse a žiadna zmena. Akurát som si všimla, že sa strašne rýchlo míňa. Cca za 3 týždne už som viac ako za polovicou minutého. To už neni až taký lacný špás. Dr.Hauschka mi vydrží 3 mesiace a je iba o 100kč drahší a efekt vidím!


Podľa mňa je toto úplne hrozný produkt. Jediné, čo ma teší, že som sa z neho ešte aj nevyhádzala. To už by ma asi dorazilo.

Poznáte túto radu v Douglese?
Máte s ňou skúsenosť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára