utorok 9. februára 2016

Kúpila by som si ho?

Artistry Korektor odtieň Light




Ahojte!
Čo totálne neznášam je, že keď sa s firmou dohadujem na spolupráci, všetko je v pohode. Potrebujem nejaké info, v pohode ale ako náhle sa opýtam, ako by mala spolupráca pokračovať spätného emailu sa nedočkám. Takýto istý postup bol aj pri tomto korektore. Mohla som si vybrať dva produkty, ktoré zrecenzujem. Ja som si teda vybrala dva rovnaké korektory, aby jeden mohla otestovať nejaká moja čitateľka. Nakoniec ho vyhrala blogerka Katka - jej recenziu si môžete prečítať tu. 



Značku Artistry som nepoznala ale po vyhľadaní som sa uistila, že chcem niečo vyskúšať. Ceny sú neuveriteľne vysoké. Na to, že to je na Slovensku neznáma značka išlo o produkty drahšie ako MAC. Keď korektor prišiel, zistila som, že nebol v ničom ochudobnený. Vonkajší-papierový obal bol pekný, čierny. Samotný obal produktu je veľmi kvalitne spracovaný. Pravdepodobne ide o nejaké kovové balenie. Ja som ho nosila so sebou von, keďže cez zimu smrkám a nechcela som, aby vonku všetci videli červený nos. Obalu sa v kabelke nič nestalo. 
Samotný produkt je vo forme vysúvajúcej sa tyčinky, čo mi príde najhygienickejšia forma korektoru. Je hutnejší ako väčšina korektorov, takže s ním musím zatlačiť. Preto ho veľmi neodporúčam pod oči. I keď kryje dobre. Ja ho používam na spomínaný nos a na vyrážky. Počas skúškového sa mi vždy neuveriteľne zhorší pleť, preto som sa rozhodla ho nafotiť v akcií. Na tvári nemám žiaden make up. Na druhej fotke je iba jedna vrstva korektoru. 





Myslím, že výsledok hovorí za všetko. Vyrážky sú zakryté, nepotrebujem make up. Ja osobne rada niekedy nosím iba korektor, na pár miestach, kde sú vyrážky a koniec. Pretože zvyšok mojej pokožky vyzerá v pohode. Korektor navyše obsahuje UV ochranu 15. Farba sa mi hodí aj cez zimu.Povedala by som, že sa jedná skôr o neutrálny odtieň. Korektor žiadno nevonia. Nepovedala by som, že vysušuje ale keď mám extra suchú pokožku, tak to zvýrazní. Preto odporúčam pred nanesením hydratovať. Pod očami jemne lezie do vrások, takže zapúdrovať :)


Aby som to zhrnula-spolupráca ma sklamala, korektor potešil. Či by som si ho kúpila znova? Asi nie, cena je príliš vysoká a hlavne ma baví skúšať nové produkty. 

Vyskúšali ste niekedy značku Artistry?
Zaujala vás?



7 komentárov:

  1. Tyjo já o značce asi nikdy neslyšela, ale korektor vypadá skvěle, krásně kryje, pěkný, luxusní obal.. Nějak nemůžu najít odkaz na eshop nebo jsem slepá, ani cenu nevidím..?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikto mi ich nekázal uverejňovať a na základe ich správanie im nechcem robiť reklamu. :) Cena cca 30€

      Odstrániť
  2. Jako zakryl pěkně, ale celkově nemastné neslané, takže to mít nemusím... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značka je pre mňa novinka, postupne sa však pozerám po korektoroch - catrice camouflage mi dochádza... možno skúsim práve tento! odtieň vyzerá byť svetlučky, čo je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O značce jsem slyšela, ale úplně mě nezaujala, takže asi nemusím zkoušet :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť