štvrtok 25. februára 2016

Čisté a pekné!

Da Vinci mydlo na štetce





Ahojte!
O štetce sa celkom starám, povedala by som, že ich umývam každý druhý týždeň/ každý týždeň. Podľa toho, ako často sa maľujem. Skúšala som už aj MAC aj Ebelin čistiť, ale tie mi veľmi nesadli. MAC nečistil a Ebelin ničil štetce. 


Keď som bola v MUIP tak som tam skúsila čistič na štetce značky Da Vinci a rovno som si kúpila veľké balenie. Stálo ma okolo 250kč, čo je na to, koľko ho používam smiešne málo. Všetky čističe, čo som mala, sa mi doteraz míňali oveľa rýchlejšie, boli menšie a drahšie. Tento používam od augusta a mám tam ešte viac ako polovicu! Vyzerá ako obyčajné mydlo na ruky a je zabalené v plechovke. Vonia citrusovo a mne sa tá vôňa neuveriteľne páči. 


Umýva ako o život! Umyjete s ním každý jeden štetec, ktorý ste akokoľvek zašpinili. Ja som z môjho štetca na pery vymývala asi 10 vrstiev. Nie, že by som ho nečistila predtým. Lenže je biely a myslela som si, že na tom ten pigment jednoducho ostane. Ten štetec je dneska opäť biely! Umývala som s ním môj Beauty Blender. Po použití vyzeral ako nový! Jediné, čoho som sa trošku zľakla je, že púšťal aj svoju typickú ružovú farbu. Ale nevadí. Aj to je dôkaz, že to čistí ako šialené. Mám trošku problém stým, že štetce treba dlhšie oplachovať, pretože ako nimi prejdete po mydle, štetinky sa obalia mydlom a vy to musíte vymyť. Ak štetec nevymyjete, na ďalšie použitie je taký tvrdší a nelíči sa s ním dobre. Ale to je moja jediná sťažnosť. Zatiaľ som si nevšimla, že by mi nejako ničil štetce, takže usudzujem, že ich neničí. 

Aké čističe používate vy?

1 komentár:

  1. Já teda zatím používám jen šampon, ale už jsem uvažovala nad nějakým čističem. Tohle mýdlo se mi moc líbí a je skvělé, že tak dobře čistí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť