piatok 16. októbra 2015

Veľa malých recenzí



Ahojte!
Momentálne sa dostávame do pozície malého dieťaťa, ktoré sľubuje mame, že už to nikdy neurobí. Ale všetci vieme, že to znova urobí. Hovorím o tom, že tu tento týždeň ešte nebola ani jedna recenzia. Mám toho teraz popravde celkom dosť v škole a nestíham sa tak venovať blogu, ako by som chcela. Je mi to ľúto ale momentálne s tým nič nespravím. Budem sa snažiť ale prosím o pochopenie. Som len človek a blog, síce ho mám rada a rada píšem recenzie, nie je moja životná priorita. No a teraz už k recenziam. 



Balm Balm- Túto vecičku som dostala v jednom z boxov od Veroniky. Značku Balm Balm som si obľúbila vďaka ich odličovaciemu balzámu. Chcela som toho vyskúšať viac ale akosi som sa k tomu nikdy nedostala. Preto som bola veľmi potešená, že som krém dostala. Krém je veľmi mastný a ťažko sa vstrebáva, preto ho používam iba na noc. Nanešťastie mám problém s  bambuckým maslom, ktoré obsahuje. Preto ho nepoužívam inde. 




Rimmel Scandal eyes waterproof gel eyeliner- Ďalšia omylom kúpená vec. Išla som pre gélovú linku, ktorá ma pri sebe štetec. Nevedela som, ktorá to presne je. Takže som zobrala túto. Nanešťastie som sa netrafila a kúpila túto. Jedná sa o bežnú gélovú linku. Bola vo výpredaji, takže som sa potešila, že som ušetrila. Moje štastie však trvalo do doby, kým som zistila, že je strašne suchá. Dá sa používať ale asi by som si priala, aby nebola takáto suchá. Navyše nevydrží tak dlho, ako by som chcela. Keď si prejdem po oku, drolí sa a mizne. Niekedy sa mi stáva, že sa domov vrátim bez ocáskov linky. Štetec, ktorý v balení sa mi veľmi páči. Výborne sa s ním robia linky. Takže som si v podstate kúpila štetec :)



Clinique Lash Power špirála (miniatúra) - Dostala som ju v USA, za nákup nad 100 dôcuckolárov. Začala som ju používať až teraz, čo je možno škoda. Pretože má v sebe tie malé "cucky." To je jediná vec, ktorá mi vadí ale asi to nieje tak úplne chyba špirály ale moja. Riasy vám pekne rozdelí a zahustí. Rada ju používam aj napriek cuckom. Tie vyčešiem iným štetcom. 





Burt´s Bees krém na nechtovú kožičku s vôňou citróna - Veronika naozaj vie trafiť veci, ktoré chcem vyskúšať. Krémy na kožičku má asi každá moja kamarátka a ja som ich chcela tiež. Lenže nikdy sa mi ho nechcelo ich kupovať. Veronika to vyriešila svojim darom, k mojím narodkám. Veľmi ma to potešilo! Naozaj som bola milo prekvapená. Vôňa ju úžasná! Vždy ma osvieži a rada ho používam už len kvôli nej. Ale aj účinky sú ohromujúce. Často mám zádery alebo sa mi koža okolo nechtov tak zosuší,že popraská a zošúpe sa. Preto, keď mám čas natieram si nechty touto mastičkou. Keď to stihnem skôr, ako sa začnú šúpať, zachránim si prsty od bolesti. Je to naozaj vyživujúca šupa pre vaše nechty. Za mňa obrovský objav!

Toto boli malé recenzie na produkty, ktoré som skúsila nedávno. V nedeľu by tu mali byť konečne sľubované tekuté rúže pupa. Dúfam, že sa tešíte. 

Aký je váš posledný mini objav?

6 komentárov:

  1. a nie je ten štetec na linky až príliš hrubý? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, ako najmenšie linky s nim nespravíš ale príliš nie je :)

      Odstrániť
  2. já mám ty linky v zelené verzi a přijdou mi dobré, vůbec ne suché

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne, ten Burts bee je skvelý!:)

    OdpovedaťOdstrániť