štvrtok 27. augusta 2015

Prekvapivo na kontúrovanie

Dermacol Invisible Fixing powder odtieň Natural


Ahojte! 
Už dlho tu nebolo niečo, čo je lacné a dobré. Nechcem vyznieť, že používam len drahú kozmetiku ale stále mám svoje zásoby, ktoré mi stačia. Teraz som sa dostala k tomuto púdru od Dermacolu. Mám ho už celkom dlho ale otvorila som ho až teraz. Je totižto v tej tmavšej verzií, čo som si dovtedy nevšimla. Myslela som si, že je transparentný.



Púder je v plastovom obale, ktorý teda vydrží aj pády. Je šróbovací a obrovský! Váži 13 gramov ale nemyslím si, že by ste ho so sebou chceli vláčiť po kabelkách. Obsahuje dva aplikátory. Jeden štetčekový a druhý hubkový.


Ako môžete vidieť hubkový používam len na zakrytie púdru, aby sa mi nevysypal. Na aplikáciu používam štetec. Pretože púder nie je transparentný ale tmavý dá sa pre mňa použiť len na kontúrovanie. Okej teraz trochu aj na zapúdrovanie ale najlepší je na kontúrovanie. 

 
Štetcom sa dobre nanáša a rozotiera dostratena, Farba je tmavá ale nieje do oranžova, čo sa mi na ňom páči. Ale nie je až taká tmavá, že sa vám spravia "snikersky" pod lícnymi kosťami. Naozaj je veľmi použiteľný. 



Výdrž je celodenná. Naozaj s ňou nemám problém. Teraz hodnotím výdrž kontúrovania. Nie jeho použitia ako púdra. Pretože viem, že zmatní ale neviem nakoľko. Keďže som ho používala na ostatných. 

Za seba môžem tento púder odporučiť na kontúrovanie. Je to veľmi dobrý produkt, jednoduch sa rozotiera dostratena. 

Používate značku Dermacol?
Aký je váš obľúbený produkt?

2 komentáre:

  1. Ooooo, já mám tedy na konturování už dva super miláčky, ale toto je překvapení a nevypadá to vůbec zle!

    OdpovedaťOdstrániť