utorok 4. novembra 2014

Surová vol.II

Raw Gaia Hemp Heaven Moisturiser






Ahojte!
Dlho som si myslela, že o tomto kréme som už článok napísala. Až po postnutí jeho fotky na FCB mi Veronika povedala, že k nemu nevie nájsť recenziu. To musím napraviť! Ako iste viete pri používaní hocakého krému sa mi cca po mesiaci vyhádzala pokožka strašne to bolelo a musela som prejsť na ďalší. Jeden z Raw Gaia som už mala ale nebolo to úplne ono. Počula som o tom, že konopný olej pomáha na suchú pokožku, tak som chcela vyskúšať aj tento, ktorý býval permanentne vypredaný. 



Ani neviem ako dlho ho používam. Minimálne ale 4 mesiace Áno, toľko vám vydrží skúšobné balenie. To si potom nechcem predstaviť celé, veľké balenie! Krém som väčšinou používala na noc. Ráno som ho nepoužívala, pretože si myslím, že to nebolo treba. Pokožka vydržala byť krásne vyživená celý deň. 

Konzistenciu má hustú, ale pri dotyku s pokožkou sa začne topiť. Odporúčam rýchlo natierať. Používala som ho celé leto a niekedy sa mi stalo, že sa mi z tepla roztopil. Potom v ňom vznikli akési semiačka alebo niečo na štýl piesku. Na tvári sa ale aj tak roztopili. Používala som ho aj pod nos, keď som bola chorá a celkom mi pomáhal. Nie 100% ale lepšie ako bežné krémy. Vonia mi ako orechové maslo ale vôňu po chvíli necítite. Takisto sa celkom fajn vsiakne. Ráno by ste museli asi chvíľu počkať. Aj teraz sa mi na tvári sem tam vyhodia vyrážky ale nie sú také bolestivé a ani tak veľa, ako pri iných krémoch. Som s ním teda veľmi spokojná. Teraz ho prestriedam s Biodermou, aby si pokožka úplne nezvykla ale na riadnu zimu sa k nemu vrátim. 

Navyše na značke Raw Gaia mi vyhovuje to, že je cruelty free. Čo znamená, ýe nebola testovaná na zvieratách. Navyše je vyrobená zo 100% prírodných ingrediencií. Napríklad tento krém obsahuje : kakaové maslo, konopný olej, citrónový, pomarančový a mnoho iných olejov. Čo však neobsahuje sú parabeny, vosky, arómy, farbivá...


Aký je váš obľúbený pleťový krém?
Máte jeden alebo ich striedate?

3 komentáre:

  1. áááách, já ho chci! A teď ho i měli, jenže prostě ještě tu mám to Antipodes, tak nemůžu kupovat další. Ale však já si na něj počkám, určitě zas bude :-)
    Já mám aktuálně stále oblíbený ten Mandlový od Kneipp a musím říct, že dobré - vyhovuje mi moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teraz na zimu si ho kúpim :) A potom na leto musím hľadať nejakú ľahšiu verziu krému, alebo gélu na tvár. Niečo také nemáš odskúšané?

      Odstrániť
    2. Na léto právě nemám :-( Ale to je ještě daleko, tak třeba něco objevíme ;-)

      Odstrániť