utorok 25. novembra 2014

Môj Americký darček

Urban Decay Vice 3 paletka


 Ahojte!
K tejto paletke mám celkom fajn story. Objednávala som si zo stránok Sephora naked basics 2 a omylom mi poslali nie jednu, ale hneď dve. Začala som teda rozmýšľať, čo spravím s tou druhou. Možnosti boli, že ju buď dám sestre, alebo pôjde do súťaže. Lenže kozmetické peklo mi hneď poslalo odpoveď. Paletku Vice 3! Začala som o nej rozmýšľať, že sa mi veľmi páči a že by som ju chcela. Že prvé 4 tiene sú celkom pekné hnedé a že som tú basics ani nepotrebovala. Tak ma napadlo, že jednu z nich vrátim a Vice bude za polovicu! Ja tak budem mať dve palety, ktoré by som si normálne nikdy nemohla dovoliť! Super riešenie!


Lenže problém bol, že paleta sa do predaja mala dostať až keď odídem naspäť na Slovensko. Hľadala som ju naozaj všade. Bohužiaľ nikde ju nemali. Tak keď som jedného dňa kupovala paletku Naked 3 pre Veroniku, nenápadne som nadhodila tému na Vice3 a čuduj sa svete oni ju mali! Síce ešte nebola ocenená ani ju nemali v regáloch ale naskladnená bola!



Takže som si šťastná cupitala do hotela s paletkou 20 absolútne nových tieňov. Každý odtieň by podľa UD popisu mal byť novinka. Môžete si vybrať medzi klasickou hnedou, lesklými zlatými alebo výraznou fialovou. Táto paleta je naozaj perfektná na cestovanie. Je tam naozaj všetko. Zrkadlo je dosť veľké nato, aby som sa v ňom zvládla namaľovať.Navyše k nej dostanete krásnu taštičku, ktorá ladí s obalom a mám pocit, že paletu aj celkom ochráni pri prenose.


Tiene som mala na sebe v rôznych podmienkach. Niekedy s bázou a niekedy bez. Bez ich teda nenosím, len som chcela vidieť, či je všetka tá šialenosť za UD tieňmi oprávnená. A naozaj je! Tiene mi vydržia celý deň bez toho, aby sa zlievali alebo mizli. Miznú len vtedy, keď si šiahate do očí a nemáte bázu a aj to len veľmi málo.


Balenie je krásne, máte 5 rád po 4 tieňoch. Pri každom tieni je napísané jeho meno. Je z pevného plastu a na vrchu má zelený nápis VICE. 
Vždy bude jedna fotka na slnku a druhá v tieni. A tiene opisujem zľava doprava. Nanesené prstom bez báze.




Truth - Veľmi krémový tieň, ktorý používam ako bozu pod väčšinu líčení. Na oku nieje vidieť ale zakryje nerovnosti a žilky. Výborne sa s ním rozmazávajú ostatné tiene. 
Undone - Šedohnedý tieň ideálny na kontúrovanie do očného záhybu. Veľmi prirodzený a keď ho rozotriete s Truth, tak budete vyzerať na štýl "I woke up like this!" 
Downfall - Teplá varianta tieňu, ktorý dáte pri dymovom líčení do vonkajšieho kútika a máte krásne, prirodzené dymové líčenie.
DTF - v slangovom slovníku som zašla, že je to skratka pre mať záujem o sex: Down To Fuck. Jednoducho sprosté názvy, ako zistil NARS predávajú. :D Tento tieň je studená verzia predošlého. 



Celá táto rada sa zdá v svetle, že obsahuje malé trblietky, ale na oku nevidieť ani jednu. 



Dragon - Veľmi pekný zelený tieň s miernym shimmerom. Väčšinou ho nosievam samostatne, pretože mi krásne zvýrazní moje hnedé oči a nechá ich vyniknúť. 
Freeze - Z tohoto tieňu mám asi ako z jediného trošku strach. Celkom výhra pri 20 tieňovej paletke! Dúfam, že mu nájdem líčenie, v ktorom nebude vyzerať desivo. Páči sa mi na ňom to, že ma shimmer, takže nejaké "zmrznuté" líčenie?
Heroine - Na druhú stranu tento používam so striebornou a čiernou veľmi rada. Matná farba vyzerá veľmi luxusne a chcela by som topánky v tejto farbe.
Brokedown - Veľmi zaujímavý hnedozlatý tieň, ktorým vytvoríte luxusné líčenia s červeným rúžom. Tento je lesklý s väčšími trblietkami.


Touto radou začínajú tiene, ktoré s prirodzenosťou nemajú veľa spoločné. Jediný matný je Heroine, aj keď v obale má minipidi trblietky, na očiach to nevidieť.



Vanity - Toto je pre mňa odtieň škaredej fialovej a samotný by som si ho nikdy nekúpila, našťastie tu mám pár odtieňov fialovej, ktoré sa mi páčia a dúfam, že ho využijem. 
Lucky - Ďalší tieň, ktorý by som si samotný nekúpila ale je veľmi zaujímavý. Použila som ho ako samotný na viečko a je krásny.
Regin - Krásna čokoládová farba s leskom. V obale vyzerá, že má mierne zlaté trblietky ale v skutočnosti tvoria malý lesk. 
Bobby Dazzle - Biely veľmi lesklý tieň . Príde mi trošku suchší ako ostatné, takže sa trošku horšie nanáša. 


V tejto rade mi tiene prídu, ako keby boli len tak nahádzané, vo všetkých ostatných sú skor odtiene jednej farby a pekne spolu ladia. Tu sú len "šplechnuté" rôzne odtiene. Ale dajú sa doladiť ku zvyšku.



Alien - Táto ružová je naozaj krásna aj ako rozjasňujúca lícenka. 
Alchemy - Áno,áno, áno! Táto farba je odtieň fialovej, ktorý sa mi páči. Je tam kúsok ružovej a kúsok červenej a môže byť. 
Bondage - Slabšie povahy ani nevyhľadávajte na googli. Zase raz názov, ktorý má sexuálny podtón. Je to v podstate Vanity, do ktorého sa pridalakvapka zlatých glitrov a červenej. A to sa mi páči :)
Sonic - Sonic do každej domácnosti! Tak by mohla znieť reklama. Najzaujímavejší tieň pre mňa z paletky. Medená, červená, kúsok fialovej a krásny lesk. Samotná nevyzerá až tak dobre ale vo fialovom líčení robí zázraky a samotné líčenie posúva do úplne iného levelu. 


Asi ste si všimli, ale toto je moja najobľúbenejšia rada. Keď dáte všetky tiene do jedného líčenia máte líčenie ako na deň, tak na večer. Naozaj som rada, za takéto farby a zistila som, že môžem mať rada fialovú. 



Last sin - Naozaj zaujímavá farba. Mysleli by ste si, že je studená a hodí sa perfektne do kovového líčenia ale v skutočnosti je teplá s ružovým podtónom. Rozjasní každé líčenie.
Angel - Klasický šedostrieborný tieň, ktorý každý využije. 
Defy - Ďalšia obyčajná šedá klasika. Skvelá na dymové líčenie.
Revolver - Mohlo by sa zdať, že ide o klasickú čiernu, ale v skutočnosti má v sebe mikrokvapku námornickej modrej. To však nevadí, pretože pri šedo-čiernom líčení ju neuvidíte. Vystúpi až pri modrom dymovom líčení.


Ďalšia rada, ktorá sa mi veľmi páči, v svojej zbierke nemám skoro vôbec takéto odtiene, a to je škoda. Postupne sa k nim vraciam. Zatiaľ využívam tieto a som spokojná. 


Navyše obsahuje aj obojstranný štetec. Ten je veľmi použiteľný. Jedna strana je chlpáčik, ktorým nielen rozotieram ale aj nanášam tieň do záhybu oka. Druhá strana je splacnutá a je výborná na nanášanie tieňu na celé viečko. 

Týmto som myslím vyčerpala celú tému Vice 3 paletky. Neľutujem, že som si ju kúpila. Odkedy som Prišla domov ju používam minimálne dvakrát do týždňa a to už je čo povedať. Myslím, že ako jedna z mála paliet má šancu byť minutá. Ak hľadáte darček, myslím, že bude ideálna pre každú slečnu. Sú  nej farby z každého farebného odtieňu, ktorý sa bežne nosí. 

Kupujete veľké palety alebo radšej single tiene?
Akú paletu ste si naposledy kúpili?
Vlastníte Vice3?

4 komentáre:

  1. Je krasna a je videt, ze se to fakt vyplati. Ta kvalita musi byt super.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nojo, nádherná paletka, nádherné stíny, vůbec mě to u Urban Decay nepřekvapuje, mají NEJ stíny:) Už se těším, až dáš nějaké líčení, tolik krásných odstínů, prostě sen:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No budem musieť niečo vymyslieť :) Dám to sem :)

      Odstrániť