utorok 11. novembra 2014

Hlavne farebne!

WET´N´WILD rúže odtiene 903C Just Peachy, 902C Bare It All, 906D Wine Room, 968 Pinkerbell, 965 Cherry Picking, 908CSugar Plum Fairy









Ahojte!
Načo si do USA brať kozmetiku, keď si ju tam kúpite, že áno. A keď začnú vypredávať veľmi dobré rúže za dolár? Kúpite ich rovno 6-teda všetky odtiene, ktoré sa vám páčia! Presne takto som nabehla do drogerky, vybrala všetky pekné odtiene spokojná som odchádzala. Zobrala som si aj odtiene, ktoré mi u väčšiny rúžov nesedia a to nude. Neviem ako vy, ale mne sa zatiaľ nepodarilo nájsť dokonalý nude rúž. Teda nie, že by som ho hľadala! Myslím si, že výrazné rúže sú oveľa krajšie. Ale za dolár... Prečo to nerisknúť?


Balenie týchto rúžov je strašné. Ako vyzerá podľa mňa pekne, aj v domčeku pre rúže vyzerajú pekne. Ale za prvé je veeeeľmi nekvalitné, nápisy sa mi zožúpali ani nie po týždni, je ako keby roztrasené a navyše, rúž nezájde pri zatváraní úplne dolu ale časť ostane hore. Ako hovorím, vyzerá to pekne, ale je to nepraktické pri zatváraní. Skúste ho zatvoriť, napríklad o druhej v noci na diskotéke! Nejde to bez ujmy. Ale keďže stáli dolár som spokojná. Na fotkách chýba odtieň Just Peachy, pretože ten som zabudla v Brne. 


Výdrž rúžov je celkom slabá, pri nude je to do hodinky aj bez jedla a pri výraznejších odtieňoch je to trošku dlhšie. Plus vydržia nejaké to pitie. 



Ideme zľava doprava a potom spodná fotka :

902C Bare it All - Tento rúž som si kupovala len kvôli tomu, že nude nemám a potrebujem ich. V obale ma nijako nezaujal. Farba je naozaj nude broskyňová dohneda. Na ústa sa aplikuje trošku horšie, zvýrazňuje vrásky a robí na perách efekt opadanej omietky. Ako kúsok omietky tu, kúsok tu. Jedoducho nie je to po čase pekné. Musíte si dávať dobrý pozor, keď s ním narábate. Používam ho len vo výnimočných prípadoch a radšej investujem do rúžu viac, hlavne nech nerobí takéto efekty. 

906D Wine Room - Ako prvá si ho kúpila kamarátka. Na perách nieje  nude ale taká staroružová s červeno vínovou. (Chápete? Neviem to inak opísať, vyzerá pekne a bodka!). Takúto farbu v zbierke ešte nemám a preto som ho musela mať. Navyše je to výnimka, čo sa týka výdrže je veľmi dlhotrvajúci. Bez jedla dá aj 6 hodín. 

968 Pinkerball - Výrazná Barbie ružová. Na leto ako stvorená. Škoda toho, aká je nekvalitná. Do pier sa ako keby nevpije ale iba na nich sedí. Vyzerá to neprirodzene a po čase začne zaliezať do vrások a robiť omietkový efekt. Mala som ho iba párkrát a mám v zbierke aj krajšie ružové, ktoré vydržia. 

965 Cherry Picking - Dostávame sa k môjmu obľúbencovi. Naozaj Má krásnu čerešňovú farbu. Vydrží celkom dlho. Do pier sa vpije a vyzerá pekne. Nešupinkuje, necuckatie a dokonca sa vytráca rovnomerne. Za dolár je to výhra!

908C Sugar Plum Fairy - Veľmi výrazná fialová farba. Na zimu ako stvorená. Aj táto kočka vydrží, vpije sa do pier a vytráca sa z pier rovnomerne. Aj napriek tomu, že je fialová nevytvára look mŕtvoly, vďaka teplejšiemu podtónu. 

903C Just Peachy - Broskyňové odtiene sa mi naozaj strašne páčia. Na očiach, na perách, na lícach, na šatách, na kabelkách...Táto nude broskyňová takisto.Na perách vyzerá veľmi pekne ale má prekliatie nude, čiže po čase zalieza do vrások a zvýrazňuje ich.


Všetky farby sú pre mňa nositeľné ale s niektorými je troška viac práce. Ani jedna neobsahuje trblietky a majú saténový efekt. Ten pery mierne vysušuje, nie je to nič hrozné ale slečny so suchými perami by v tom mohli vidieť problém. Druhýkrát by som si isto kúpila wine room a cherry picking. Tieto dva by som isto odporučila, zvyšné už nechám na vás. Ale ak budete mať niekde možnosť isto značku wet´n´wild omrknite.

Používate radšej nude, či výrazné odtiene?

2 komentáre: