nedeľa 8. júna 2014

Nieje biela ceruzka, ako biela ceruzka

Milani 01 Winter White




Ahojte!
Biele ceruzky sú veľkým pomocníkom pri väčšine líčenia. Dajú sa použiť ako primer pod iné očné tiene, na zvýraznenie farby očného tieňu alebo aj do vnútorného kútika. Jednu som už mala od alverde, no po halloweene bohužiaľ padla. Keď som bola v Milani na akcií 50% zľave na všetko jednu som si hneď kúpila. 


Veľmi som sa tešila, až ju začnem používať, no stala sa mi dosť zlá vec, asi tri dni som ju nemala zavretú. Takže asi veľmi pravdepodobne vyschla. Vďaka mojej "šikovnosti" som sa pripravila o možno dobrý produkt. Teda nevyschla úplne ale prvé zastrúhanie nedopadlo veľmi dobre, odpadol mi celý ostrúhaný kúsok. Druhýkrát už to bolo lepšie a je ako tak použiteľná, no zanecháva veľké čiastočky a je suchšia. Má metalické odlesky, čo mi trošku vadí a preto som mala radšej tú od Alverde. Myslím, že milani ceruzy ma až tak nechytili za srdce a už nepotrebujem ďalšie. 

po viac násobnom pretretí, raz pretreté

Máte doma bielu ceruzku?
Používate radšej ceruzky, gélové alebo tekuté linky?

7 komentárov:

  1. No to snad ne??? To se mi teda nezdá, fakt škoda. Já mám bílou nyx a nedám na ni dopustit, ani nehledám jiné, protože tahle je dle mě NEJ. A když jsi ji použila prvně tak byla ok? Nemohla být prostě od začátku taková? Nějaký vadný kus.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No na začiatku bola tiež divná ale povedala som si, že to ostrúham. Potom som ju zabudla zatvoriť a bolo to :D Idem si ju kúpiť, keď budem mať najbližšie možnosť :)

      Odstrániť
  2. Já na Milani tužky nedám dopustit, ale tahle už na swatchi vypadá hrozně suše :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Těsně vedle, vzala jsi blbý odstín, měla jsi koupit Snowy white, ta je pigmentovanější a není taková průhledná nebo jak to mám říct.Tahle winter white podle swatchů na googlu je na dvě věci :/ Už to mám nastudované :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mám naštudované len akonáhle voldem do obchodu mozog sa vypne a chcem toto, toto a hento :D A je to :/

      Odstrániť
    2. V tom případě si to musíš psát, taky to dělám, ale obvykle zapomenu lístek doma :D Jako třeba teď v sobotu, hlavní úkol byla rtěnka a odlakovač, který potřebuji už asi týden, myslíš, že jsem si na něj vzpomněla? :D Tak jdu zítra do drogérky zas

      Odstrániť
  4. Na bielu ceruzku nedám dopustiť, ale stále hľadám tú pravú, takže som rada za tieto typy, asi siahnem po tej Snowy white ak budem mať možnosť :)
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť