štvrtok 27. marca 2014

...dobrá báza

ArtDeco Eyeshadow Base



Ahojte! 
O tejto bázy sa popísalo naozaj veľa. Dokonca mi príde, teda aspoň na Slovensku a v Česku slávnejšia ako báza od Urban decay. Je to moja druhá drahšia báza pod očné tiene. Prvá je práve primer potion od UD. Takže používam obe a môžem ich porovnať.


Balenie mi príde nehygienické a nepraktické. Pretože vždy musím do neho šiahnúť prstami. Pred maľovaním si umývam ruky ale aj tak. Nepraktickosť vidím v tom, že je na šrobovanie. Musím si dávať veľký pozor, aby som ju dobre zatvorila a nevyschla mi. Vždy ju aj dvakrát skontrolujem - pre istotu. Videla som ju v obchodoch a po vyschnutí z nej bola len gumovitá hmota, ktorá sa drolila. A presne to nechcem. 


Obsahuje 5 ml, čo je celkom dosť. Kdesi som čítala, že pri dobrom zatváraní vydrží rok. Tomu by som celkom aj verila. Používam ju v Brne a ubudol nej iba maličký vršok. Síce oči moc nemaľujem, ale vždy keď áno, ide pod tiene zrovna táto báza. Obsahuje miniatúrne trblietky, skôr taký shimmer a na oku to vidieť. No akonáhle na ne nanesiete hociaký tieň nevidno ich. Takže nevadí ani matným tieňom. Konzistencia je rozšľahaná a celkom dobre sa mi nanáša. Oproti UD, ktorá je mastná a nezdá sa mi najlepšia. 


Keď som si bázu kúpila, tak mi nevoňala žiadno, no teraz mi začala smrdieť ako Pur. Neviem, či už sa pokazila alebo čo, ale na oku mi robí stále rovnaký efekt, ani mi ho nedráždi. Takže ju používam stále. Tiene mi s ňou vydržia naozaj celý deň a sú krásne zvýraznené. Na párty sa môžem spoľahnúť, že aj keď sa spotím, nezojde. Som s ňou naozaj spokojná. Býva dosť často zľava, takže sa oplatí počkať a potom brať. 

Aká je vaša obľúbená báza pod očné tiene?
Čo si myslíte o balení?
Vyskúšali ste ju už ?

2 komentáre:

  1. Je to má oblíbená věc :-)
    Ta cena je dost fajn. A s recenzí souhlasím. Bohužel v průběhu se pořád nějak zhoršuje, ale osvědčilo se mi odstranit tu tuhou gumovitou vrstvu a jedu dál, doufám až na dno (nebo než na ní bude zas akce).
    Ráda bych ale zkusila i nějaké jiné báze...ale nějak si nemůžu vybrat a ta UD mi přijde hrozně předražená s nejistými výsledky :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne to nezgumovatelo zatiaľ, mne to len zmenilo vôňu. A môžem ti povedať, že čo mám k naked paletke tú miniarúru tak zatial nevidím rozdiel v nej a v tejto. Takže meniť nechcem :)

      Odstrániť