nedeľa 29. decembra 2013

Moja tvár nie je jediná problémová...




Ahojte!
Dneska je nedeľa a nemalo by sa makať ale ja už sa začínam učiť do školy. Vlastne dôvod, prečo som vám sem neprispievala častejšie a celé vianoce vôbec bol ten, že stále niečo robím. Predtým som mala zápočty v škole, potom som prišla domov a maminka ma zapriahla. Do toho ešte kamaráti, ktorých som dlho nevidela. Rekord je 7 mesiacov. Takže vážne sa ospravedlňujem a už zase idem nabehnúť na kolotoč recenzií a článkov. 
Mám tu tak veľa vecí, že kým ich stihnem zrecenzovať tak ich aj miniem a začnem používať druhé. Takže začnem takýmito restami. 
Najväčší je moja staroslivosť o pery. Teda skôr nestarostlivosť. Pretože cez rok si ich skoro vôbec nenatieram. Iba sem tam. Ale potom udrie zima a začínam smrkať. Keď som fakt chorá, vytvorí sa mi na vrchnej pere iba kus zosušenej pokožky. Nevyzerá to dobre a strašne to štípe. Keď je mráz, popraskajú mi pery. Rada by som nosila tmavé rúže ale musím sa fakt starať. Teraz napíšem o mojej rutine. Musím často meniť a striedať balzámy,pretože si moje pery zvyknú a začnú aj tak praskať ešte viac. 


LUSH SCRUB Bubblegum - Všetci, ktorí už cez blogy preliezali, o ňom čo to počítali. Samozrejme aj ja. Keď som mala v UK možnosť ho kúpiť za lacnejšie ako v ČR, bol ihneď v košíku. Používam ho naozaj často a pravidelne. Vždy, keď si idem dať nejaký tmavší rúž a keď sa idem osprchovať. Prejdem si s malou časťou po perách. Niečo oblížem, niečo zmyjem. Najradšej by som to zmyla všetko, pretože nakoniec cítite hnusnú umelú pachuť.  


Túto foto mi nešlo otočiť (blogger mi akosi blbne)

V pohode si taký môžete doma vyrobiť a budete v ňom mať len prírodné veci. Ja používam kokosový olej a vanilkový cukor. To, že je ružový by mi nechýbalo. Jediné, čo mi bude naozaj chýbať je vôňa žuvačky. Ale tak bez nej prežijem tiež. Výsledok na mojich perách je, že sú hladšie a keď si dám červený rúž netvoria sa mi hrudky okolo suchej kože. Takže naozaj fajn pomocník. Ale ako hovorím nie je to must have, keďže si ho viem spraviť sama. 


Oriflame vajíčko - Neviem ako by som to nazvala a neviem ako sa to volá ale každý to pozná. Takže OK. Je dobre mastný , tento s vôňou čerešne. Myslím, že každú chvíľu tam majú nejakú limitku karamelovú, čokoládovú, čerešňovú a tak. Toto mám už strašne dlho a dostalo sa na neho skrz moju stávku. Teraz som už skoro pri dne a som na seba pyšná. 


Labello Fruity Shine - Taktiež čerešňové. Toto sa mi až tak nepáči. Vedela som, že bude lesklé ale nečakala som minitrblietočky. Veľmi jemne zafarbí pery a rovnako je to aj s hydratáciou a výživou. Preto ho mám len tak pohodené v peračníku a skoro vôbec ho nepoužívam.


Kerethic - Bambucké maslo v kelímku a v tubičke. To v kelímku mám pri posteli a natieram si ním aj nos, aj pery. Keď si dám na noc veľkú vrstvu, tak ráno mám zmierneného Rudolfa a jemné pery. Ten v tubičke si dávam po sprchovaní. Oba sú veľmi dobré a som rada, že som ich dostala od  www.organicday.sk. Sú jemné a topia sa na pokožke. Nie až tak ako kokosový olej ale topia sa. 

Tak toto sú produkty, ktoré momentálne používam. Ale väčšina už je tak v polke alebo na dne. Takže si gratulujem. A kúpila som si ďalšie. O tých vám tiež možno raz napíšem, keď stihnem porecenzovať úplne všetko, čo chcem. Možno sa mi jedného dňa podarí byť aktuálna. Dávať vám sem veci, ktoré používam momentálne. Idem nato. Je to jedno z mojich predsavzatí. Viac o nich už spisujem v špeci silvestrovskom článku. Dúfam, že ho stihnem pred Silvestrom. 

Zatiaľ sa majte krásne a napíšte mi, aký je Váš najobľúbenejší balzám na pery. 

5 komentárov:

  1. Používám balzám od Balea a jsem spokojena,já balzám zboznuji než nějaký lesk na rty :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/2013/12/vanocni-darky.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam tiez hojivy zazrak (ten pouzivam aj ked som chora na supajuci sa nos), potom mam z Balei, ale akosi mi zacal smrdiet a najviac spokojna som asi s oriflamackym balzamom (oficialny nazov Jemny hojivy balzam na pery) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hovorí sa mu hojivý zázrak, už stáročia :-) (oriflame)
    používam Labello- bez trblietok či farby, musí byť len mlieko a med, či s harmančekom. Dokonca som už minula asi 2, čo sú moje prvé minuté balzámy na pery. Nemám dobré skúsenosti s Labello, ktoré farbia, keď som bola malá mala som z toho ekzém :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, hovorí sa tomu vajíčko! :D Dobre, že hovoríš, mne sa teraz vyhodil pri kútiku úst dáky ekzém. Takže to možno bude z toho :(

      Odstrániť