pondelok 9. decembra 2013

Hate!



Krásne pondelkové ráno! (Ak také vôbec môže byť)
Už tento týždeň mi skončí moja stávka a preto možno obnovím moje hejtujúce pondelky. O čo ide? 
Ide o produkty, ktoré ma veľmi nechytili za srdce/sú strašné/nesplnili to, čo sľubujú...
Toto je mix produktov, ktoré som si kúpila v rôznom časovom období. Ale začala som ich používať až počas týchto dvoch mesiacov. 




Balea young čistiací gél s vitamínmi - Ako môžete vidieť na cenovke, kupovala som si ho v akcií, pretože som práve vtedy jeden potrebovala a nemala som zrovna peňazí nazvyš. Nečakala som nič viac ako stiahnutie pórov a prečistenie pokožky. Čo sa stalo? Absolútne nič! Naozaj, verte mi. Pumpičkou sa naberie presné množstvo gélu a umývate si ním tvár. Obsahuje nejaké guličky asi na "akože píling" ale ani tie nerobia nič. Vonia chemicky ale našťastie to po umytí necítiť. Gél je veľmi mazľavý a zle sa z tváre umýva. Celkovo z neho vôbec nemám dobrý pocit. Radšej si našetrím v budúcnosti na niečo kvalitnejšie, možno drahšie ale isto viac prospešné pre pokožku. 




Saloos kvetinová voda Mäta prieporná - Túto vodičku mala kamarátka a hovorila mi, že jej pomáha s akné. Keď som na nej uvidela, že pomáha pri rozčiesaní vlasov, dúfala som, že mi pomôže s mojím rýchlym mastením sa vlasov. Potom som na ňu zabudla, ale keď som ju uvidela za polovicu v jednom bio obchode v Žiline, kúpila som si ju. Používala som ju na vlasy a tam nezabrala. Čítala som ďalšie použitia ale ja sa jednoducho cez leto nestriekam vodičkami v kabelke. Nemám akné a s vlasmi nepomohla. Tak som ju skúšala pri holení a tam má veľmi mizivý účinok. Takže ďalšie zbytočne vyhodené peniaze. Ale aby som len nenadávala musím povedať, že sa mi páči sklenenný obal a aj rozstrekovač. Ako jeden z mála rozstrekne akurátne množstvo jemnej rosy. Tak, že je príjemný na tvári. Ale aj tak nie...


No a posledná hviezda jasná je...Dermacol night grow lash serum - O 3 mm dlhšie riasy, ktoré budú vyživené je blábol najväčší. Použivala som ju pravidelne v septembri a potom ešte novembri a na očiach som nezaznamenala žiaden rozdiel. Večer som si s ňou prešla po riasách ale aj po obočí. Ráno som mala len také šúlance biele na očiach a niekedy aj mierne opuchnuté. No pevnejšie ani hustejšie, ani zdravšie a tobôž nie dlhšie riasy som nemala. Odporúčam obchádzať oblúkom. 

Čo sú vaše hate výrobky za poslednú dobu?

4 komentáre:

  1. Tie pleťové vody od Saloosu mám aj ja - dokonca viaceré, medovka, rozmarín, levanduľa - a okrem toho, že pekne voňajú, sú mi tiež na nič, len pre dobrý pocit. Na rozprašovanie po tvári sú mi nepríjemné, tak nanášam len tak vatičkou po pleti, ale efekt teda žiadny...Za tie 4-5 eur, čo som ich kúpila, teda za to nestoja.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. JA som rada, že som si kúpila len tento a ešte k tomu, že bol v akcií :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pocuj ja by som tu matu kludne od teba kupila :-)

    OdpovedaťOdstrániť