nedeľa 9. júna 2013

Vzorečky vol.2




Vzorky mám rada, hlavne keď sa jedná o pleťovú kozmetiku. Na krémy som akási precitlivelá. Takže mi pomáha vyberať. Dneska vám ukážem ďalšiu várku vzoriek, ktoré skúšam už dlhšiu dobu.


Tento gél od Avéne som dostala v lekárni a používam ho už strašne dlho. Človek by si myslel, že takáto maličká vzorečka vydrží tak 5 použití a ja z neho žijem už viac ako mesiac! Takže plné balenie by vydržalo asi aj celý život. Pokožku vyčistí tak stredne - neviem to opísať. Najskôr mi stačil ale potom som začala používať iný gél a zistila som, že tento nieje zrovna najlepší. Cítim v ňom mydlo ale vôňa mi nevadí. Plné balenie si však nekúpim. 



Dermalogica Daily microfoliant taktiež už používam neuveriteľne dlho. S pílingami všeobecne nemám problémy. Tento by sa mal používať denne, čo samozrejme nepoužívam. Je to prášok, ktorý sa po zmiešaní s vodou zmení na kašičku, ktoré mi vcelku pekne vonia. Pílinguje super, keď ho používate pravidelne. Teraz som nepoužila píling asi dva týždne a chcelo to niečo silnejšie. No vôbec to nevadí keďže je určený na to denné použitie:) Mám po ňom na tvári taký wow efekt rozjasnenia a naozaj sa mi páči. Keby v budúcnosti mám na neho peniaze isto si ho kúpim. 


Na túto bázu od L´oréal som bola celkom zvedavá. Je to asi najdrahšie drogérková báza a chcela som vedieť, čo je na nej také super.  Pravdupovadiac nič. Je to obyč báza, ktorú kúpite oveľa lacnejšie. Je samozrejme silikonovo-silikónová. Na pleti je trošku ťažšia ako keby ste mali pod make upom ešte ďalšiu vrstvu. Som rada za túto vzorku aspoň viem, kde ušetrím. 


Pri objednávke z organicday som dostala aj tieto minivzorečky. Dajú sa použiť na párkrát a celkom sa dá zistiť, či by vám produkt sedel. Myslím si, že tento by mi sedel a uvažujem nad ním. Fluid je na zmiešanú pokožku, ktorú zmatní a pritom rozjasní. Na tvári je to naozaj krásny efekt a nemusím použiť už ani make up. Pretože našťastie s vyrážkami moc problém nemám. 


Ďalšia vzorka je telový olej, ktorý sa dá použiť aj pri strese. Bežné použitie asi tušíte - rozotrieť po celom tele. Ale keď ste v strese, mali by ste pár kvapiek naniesť na bruško a masírovať krúživými pohybmi. Skúsila som to počas akademického a asi to aj trocha zabralo. Toto bude u každého individuálne ale mne sa páči už len to hladkanie. Neviem sa rozhodnúť, či mi smrdí alebo vonia. Je tam neroli, čo u mňa prebije všetky vôňe a zrovna to spôsobuje nerozhodnosť. Ak ho poznáte viete posúdiť a ak nie bohužiaľ budete musieť skúsiť. 

To sú zatiaľ všetky vzorky, ktoré som skúšala v poslednej dobe. 
Skúšate vzorky alebo si len poviete, že to vyskúšate a hromadia sa vám doma? 
Nakupujete na základe vzoriek?

7 komentárov:

  1. Ten predposledný fluid môže byť dobrý :) Ja vzorky používam a skúšam,ale niekedy na ne aj zabúdam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že raz na neho napíšem aj recenziu :) Zatiaľ mám iný olejček od nich a aj na ten sa môžete tešiť :)

      Odstrániť
  2. Já se vždycky nějak dlouho rozhoupávám, než zkouším pytlíčky...ted jich mám doma pěknou hromádku. Budu muset začít :-) Celkově ale miluji mini balení na cesty :-)
    Microfoliant je naprosto skvělý, právě zkouším rýžovou mouku za 40 jestli bude moci konkurovat a nevím nevím....asi přimíchám ještě sodu a pak dám článek na to, co vznikne :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj mne to trocha trvá, preto tu vzorky nie sú až tak často. A toto je výsledok niekoľkomesačného skúšania :D

      Som zvedavá, čo z toho vznikne :)

      Odstrániť
  3. Sypkou dermalogicu miluju, používám též!:))
    Mimochodem na blogu mi právě běží Ga, tak budu ráda pokud se zapojíš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jů, zajímalo by mě odkud je ten vzoreček peelingu :) Taky moc ráda zkouším novinky :P
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť