pondelok 24. júna 2013

Posledná...

MUA Báza pod make up




Protivné pondelky  - tak by som mohla nazvať túto "rubriku". Pondelok je opak ku piatku, nikto ho nemá rád. Kadžý z nás musí vstávať a ísť, či už do práce alebo do školy. Preto tu budem dávať produkty, ktoré ma až tak neoslovili. Nemusia to byť úplné prepadáky. Stačí, že nesplnili moje očakávania.


Dnešná báza bude toho príkladom. Keď si vezmem bázu od Rimmel, ktorá sa super natiera, vsiakne vyžehlí, vyhladí a pomaly mi aj predžuve potravu, tak toto je slabota. Jednoducho natriete na seba vrstvu bázy, ktorá   síce vyhladí ale máte na tvári úplne iný pocit. Ako keby máte na sebe ďalšiu hrubú vrstvu make upu. Úplne cítim, ako sa moja pleť dusí. 


Má oranžovú farbu a na pleti v pohode kĺže. Balenie stojí do 4 libier a je strašne maličké, má len 15 ml. Príde mi to vysoká suma a môžete si za ňu kúpiť oveľa lepšiu inú bázu. 


Druhýkrát by som si túto bázu nekúpila, pretože je malá a na pleti z nej mám "ťažký" pocit na pleti. Našťastie toto je posledný produkt, ktorý som si vo veľkej objednávke objednala. Naďalej budem z MUA objednávať už len trblietavé linky. 

Aká je vaša obľúbená báza?
Máte naj produkt z MUA, na ktorý nedáte dopustiť ?


4 komentáre:

  1. "predžuve potravu" :D odpadla som

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já taky :-DDD
    Báze mě neberou, vůbec, raději snesu nějakou tu vrásku, než mít pocit druhého obličeje a dusit se pod silikony.. a MUA mě nebere vůbec. mám darovanou paletku ale moc stíny nepoužívám. hodně práší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som asi všetko z mua rozpredala okrem ich liniek a jednej lícenky. Báza od rimmel je super tam ten pocit nemám.

      Odstrániť