piatok 14. júna 2013

Piatok Narcisov sviatok :)

Gosh Multicolor Blush odtieň 51 Bronze Pie





Túto lícenku som chcela odkedy som videla reklamy. Majú dva druhy jednu studenú (doružova) a teplú (dooranžova). Keďže som predtým dostala jednu ružovú vybrala som si túto.


úplne nová


čo som doteraz stihla vypoužívať

Lícenka je krásne pigmentovaná. Naozaj do nej stačí šiahnúť prstom a máte dosť farby. Veľmi dobre sa nanáša. Stačí malé množstvo ináč budete mať trochu silnejšie líčka, a to nechcete. Ľahko sa rozotiera dostratena. Pri naberaní mi vadí, že strašne práši. Najviac práši zlatá, pretože ma v sebe minitrblietočky. 




na slnku


v tieni


prvé 4 odtiene sú samostatne posledný po zmiešaní

Najviac sa mi páči 3 odtieň na fotke. Je taký neobyčajný a chcela by som takú lícenku vo svojej zbierke. Myslím, že som už niečo také aj našla. Už len na ňu našetriť a kúpim si ju. Farba tejto lícenky je trošku silnejšia ako by som si priala ale MOŽNO keď sa niekedy opálim, tak bude perfektná :)
Keďže sú odtiene lícenky pekne oddelené dajú sa použiť aj ako očné tiene. S bázou vydržia celý večer. Čo je oproti lícenkovému využitiu je to oveľa lepšie. Na lícach mi vydrží maximálne 4 hodiny a veľmi rýchlo opadáva. Zozačiatku som bola nadšená ale postupne to zo mňa opadáva a druhý odtieň si nekúpim. Každopádne túto lícenku využijem :)

A keďže som sa rozhodla používať veci a aj ich fotiť, tak vám ukážem moje narcistické Ja. Použila som lícenku aj ako tiene. Foťák žerie farby a preto som to troška prehnala. Takto nechodím bežne :)




áno, rada vymýšľam






dva konce dúhy





Pekný víkend prajem! 

10 komentárov:

  1. Licenka ti velmi pristane :) tiezsom ju uz skusala ako tieniky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som sa tiez toho prasenia zlakla, ked som ju naniesla obyc stetcom z drogerky,ale natastie, ked pouzivam jemny stetec od estee lauder tak neni problem..takze by som mozno poradilq vyskusat iny stetec,ak mas moznost

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám štetec jemný z Real techniques a stále mi príde, že celkom dosť práši. :(

      Odstrániť
    2. No jasné..tak potom ti nič..tu potom moje rady končia...inak sranda, že mne nepráši najviac tá zlatá...tá asi vôbec....ale iba tá oranžová

      Odstrániť
    3. Tak to neviem, mne práši najviac zlatá potom oranžová potom ružová a tá najtmavšia skoro vôbec.

      Odstrániť
  3. Tvářenka vypadá hezky, s touto značkou ještě zkušenost nemám. Holky neznáte tvářenku MUA? Jaká je? Nestojí moc, tak jsem si říkala, že bych ji zkusila. Zde jsem ji našla za fajn cenu. http://www.fashiontasteshop.cz/make-up-tvare-c14/blusher-shade-4-i285/
    Díky Lena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám tú lícenku a som s ňou celkom spoko.

      http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/2013/03/jarne-dni-zacinaju.html#more

      tu máš recenziu :)

      Odstrániť