piatok 21. júna 2013

Neminuteľná vol.2

Bourjois Blush odtieň 15 Rose Éclat/ Radiant Rose


Piatok je každého obľúbený deň. Nepoznám asi nikoho, kto nemá rád piatok. Preto by som tu piatky chcela dávať veci, ktoré sú super a mám ich rada. Začala som minulým piatkom lícenkou dooranžova. Celkovo som používala viac takýchto líceniek a zachcelo sa mi ružovej. Túto som si priniesla z Brna, kde som bola na zápise. Aspoň mám pamiatku.




Lícenky z Bourjois sú podľa mňa jedny z naj aké mám doma. Milujem na nich asi všetko. Tvar je skvelý, skladný. Jednoducho namiesto jednej lícenky môžem mať dve tieto. Obal je pevný a vnútri je mini zrkadielko, ktoré v prípade núdze využijete. 


Štetček som sa musela naučiť používať, pretože mám len veľmi jemné štetce a tie tieto lícenky moc nenaberú. Jednoducho si farbu dám na líčka týmto a potom to rozotriem dostratena s iným štetcom.  Už je to celkom v pohode.


Kúpila som ju v kolekcií na oslavu 150 výročia týchto líceniek. Sú vypaľované špeci technológiou. Dobre sa nanášajú, rozotierajú a nakoniec máte prirodzený finish. 






Výdrž je podľa mňa výborná. V utorok som ju mala celý deň a musela som ju znova aplikovať len 
2x, čo je na tieto horká celkom fajn. Farba mi sedí a výborne sa vrství. Nedá sa minúť, pretože stále nevidno žiadnu zmenu na obsahu aj keď ju používam skoro denne. Tieto lícenky milujem  a milujem aj ich vôňu. Keď ich nanášam je to úplne super. Niekomu možno smrdia ako stará kozmetika ale mne to vonia. Odporúčam ich a sama plánujem kúpu Ďalšej na leto. No jednoducho som maniak na lícenky. Ak ma chcete potešiť, vyberte mi lícenku :)

5 komentárov:

  1. Aáááá já tak nemám ráda, když někdo dá recenzi dříve než já, když jí mám rozepsanou :-D ale já jí jen tak nedodělám, nejsem schopná to jít vyfotit. S tím pátkem - dobrý nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš túto istú? V tom prípade počkaj tak týždeň dva a bude to fajn ani nebudeš vedieť, že som sem čosi dala :)

      Odstrániť
    2. Mám v odstínu Rose de Jaspe a nemůžu si jí vynachválit, je skvělá a dokonce i to koště uvnitř mi vyhovuje :-)

      Odstrániť
    3. Vááááu tak to je asi prvá vec, ktorú si mi pochválila :) V tom prípade pri recenzií ďalšej píšem že je najsuper :D

      Odstrániť
  2. Vyzera krasne :)) uz som. Nej tusim citala aj na inom blogu

    OdpovedaťOdstrániť