štvrtok 13. júna 2013

Nalinkované!

Dermacol Precise Black, Essence Kajal pencil, Random glitrová linka, Gosh Intense Eye Liner Pen, Rimmel Scandaleyes

Linky na oči sú súčasťou veľkej väčšiny mojich líčení. Najviac používam čierne, potom modré a sem tam experimentujem s farbami. Teraz na leto si idem kúpiť ďalšie a uvidíme aké farby ešte použijem. Dnešné linky som zhromažďovala už od vianoc. Takže ich mám naozaj preskúšané.








Dermacol Precise Black - Linky od Dermacolu boli veľký BOOM. Všetky bloggerky o nich písali. Tak som si jednu zobrala a bola som veľmi prekvapená kvalitou! Je to fixková linka a má celkom dlhý štetček. Výborne sa mi s ňou pracuje a vydrží naozaj celú noc. Vydrží 6 mesiacov od otvorenia. Ja už ju mám pred dátumom spotreby a stále linkuje ako o život. Keď sa mi minie isto si ju pôjdem kúpiť. A mám zálusk aj na ďalšie, pretože tam mali viac verzií. 




Essence Kajal Pencil odtieň 08 Teddy - Keď som pozerala jeden tutorial u Pixiwoo, zistila som, že nemám hnedú linku a jednu súrne potrebujem. Skúsila som túto  a odtieň mi príde do bronzova so zlatými odleskami. Veľa toho nevydrží keď ho pretriete stráca na intenzite. Ale stačí mi, pretože hnedé ceruzky moc nepoužívam, takže do nich nechcem moc investovať. 




bez glitrov, s glitrami

Random kúpený v Číňaku - Na stužkovú som si vymyslela dvojitú linku červenočiernu. Lenže červená glitrová linka v našich drogerkách jednoducho nieje! Tak som skúsila pohľadať v číňakoch a hrabákoch. Našla som toto a celkom som sa bála to používať. Veď čo ak mi to vypáli oči? Ale nemala osm na výber jeden deň som to skúsila a zistila som , že vydrží celý deň a nemám na druhý deň krvavé oči. Len v nej bolo na môj vkus málo glitrov. Takže som si v papierku kúpila červené glitre za 0,40 centov.  Mala som teda linku svojich snov za menej ako 2€ !!! Stačí vždy pred nanesením štetček ponoriť do glitrov a máte krásnu dlhotrvajúcu červenú linku. Odporúčam.




Porovnanie hrotov na fixkách.

Gosh Intense Eye Liner Pen - Túto linku mám už druhú. Neviem, ktorá je novšia a ktorá staršia ale obe stále rovnako dobre kreslia. Jedna má širší a kratší hrot a druhá užší a dlhší hrot. Obe používam veľmi rada vydržia celý deň. Majú trošku vyššiu cenu ale myslím si, že sa vyplatia. Vydržia strašne dlho jednu mám myslím už cez rok a stále funguje. Takže keď to rozrátate na každý mesiac používania bude to stáť pár centov.



Rimmel scandaleyes waterproof odtieň 001 black- Potrebovala som nejakú ceruzku na vnútornú linku oka. Padla mi do oka táto v nejakej zľave a ešte aj vodeodolná. Celkom fajn nákup.Či?? Kreslí sa mi s ňou naozaj dobre. Kĺže po oku, takže si ho nezoderiete pri nanášaní. Výborne kreslí aj do vnútornej linky a je bohato pigmentovaná. LENŽE vôbec vo vnútornej linke nevydrží. Keď vravím vôbec myslím vôbec. Namaľujem si oči a kým si dám lícenku a rúž už je tam z nej len tak polovica. Takže musím opraviť názov - vôbec nieje vodeodolná! Druhýkrát by som si ju nekúpila. 



swatche sú postupne podľa obrázka vyššie


Isto si chcem kúpiť ešte viac farieb a viac druhov liniek. Myslím si, že správne zvolená linka dodá každému líčenie ten správny šmrnc. 

Používate linky?
Aký druh liniek je váš oblúbeny?
Experimentujete s farbami?

8 komentárov:

  1. Ja mám momentálne v láske gélové linky od Catrice, neviem si ich vynachváliť. Predtým som používala jedine linky v pere, mala som jednu z Londýna od Colection 2000, mala vydržať polroka a písala oveľa, oveľa dlhšie. Škoda že k tej značke sa neviem ako inak dostať :D Možno keby ju mali v Rakúsku ale tak to už fantazírujem :D S tekutými linkami dodnes nie som kamarátka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno keď pojdem do londýna pozriem sa po nej díky za tip :)

      Odstrániť
  2. Ta essence je nadherna :) mam rada hnede linky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aďka veľmi pekne prepracovaný článok :) Súhlasím s názorom, že dobre zvolená linka zvýrazní pohľad a dodá očiam novú dimenziu ... Ja si bez nej neviem predstaviť žiadne líčenie ... Tiež mám doma rôzne linky čierne aj farebné ale zaujala má tá od Dermacolu. Ako asi jedna z mála blogeriek som ju zatiaľ nevyskúšala, ale asi si ma presvedčila, že nadišiel ten čas :) Missy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :) Asi áno vyskúšaj stojí do 4€ takže ťa to nezničí :)

      Odstrániť
  4. niečo podobné ako tá od dermacolu je aj od maybelline jedna linka, krásne na jemno kreslí, kukni príspevok na mojom blogu ;) http://shadowsofmylive.blogspot.sk/2013/03/make-up-of-yesterday_20.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som posadnutá tou Avon sadou na nohy - papaya, škoda len, že je taká sladká a moja mamka by mi ju najradšej vyhodila :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne práveže nevadí viac mi vadí ten set na telo.

      Odstrániť