nedeľa 17. marca 2013

Pohlavobežec

Všetky kefy, čo mám doma


Peknú nedeľu prajem všetkým! Dneska som sa dokopala k napísaniu článku, ktorý sa chystám napísať odkedy používam tangle teezer. Celá blogosféra na neho píše ódy. Samozrejme moje nakupovacie ja nebolo uspokojené, kým som ho nemala. Teraz už môžem porovnávať. Pôjdeme vzostupne od najhorších po najlepšie kefy, ak mám.


Toto je bežný hrebeň, ktorý mám nato, keď rozčiesam vlasy s maskou alebo iným vyživovacím prostriedkom. Nerada sa s ním češem, pretože ťahá vlasy a je nepohodlný, neohybný a niekedy mi trhá vlasy.


Braun Satin Hair 7 - túto kefu som strašne chcela, pretože som o  nej čítala v Eve. Bolo to asi pred dvoma rokmi a stále v nej mám rovnaké baterky. Mala by ionizovať vzduch, uhladiť vlasy aby neelektrizovali. To aj robí ale nieje mi príjemná na hlave ani na vlasovej pokožke. Vlasy ale našťastie netrhá. 


Tangle teezer - Sľubuje zázraky. Keď vidím tie černošské kučery, ktoré rozčeše chce sa mi smiať. Rozhodne nemám také kučeravé vlasy a už vôbec nie také husté. A čo mi s nimi robí? Ťahá, trhá a veľmi ťažko rozčiesa. Môžem ho použiť akurát tak na už rozčesané vlasy behom dňa. Absolútne nechápem ľudí, čo vyhlasujú, že bez neho nemôžu žiť. Ja môžem a druhýkrát by som si ho nikdy nekúpila. Jediné, čo pochopím ako ho majú rady ženy s dlhými rovnými vlasami, ktoré sa nekudlia. To beriem.


Dm kefa z diviačej srsti - je maličká a praktická. Ťažšie sa s ňou rozčiesajú vlasy, keďže nemá také tie culíky na rozčiesanie. Ale vlasy sa dajú rozčesať neťahá a vôbec netrhá vlasy. Mám pocit, že vlasy sú po prečesaní aj mierne lesklejšie! 


Advance techniques Avon kefa - Kúpila som si ju len náhodou v nejakej zľave a odvtedy nepoužívam nič iné. Je z prírodných štetín a má v sebe tie culíky na rozčiesanie. Rozčeše naozaj všetko! Mokré vlasy zauzlené vlasy, krepaté vlasy...Je to môj zázrak a isto si myslím,že je tisíckrát lepšia ako TT a k tomu za polovičnú cenu. Odporúčam všetkými 10. 


Aké kefy používate vy?
Máte TT?
Aký je váš názor na TT?

7 komentárov:

  1. Tak ja som práve s TT najspokojnejšia, lebo mám dlhé a rovné vlasy. Takže pre mňa je ideálnou voľbou tak ako pre teba tie s prírodnými štetinami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tvojom prípade to chápem. Ale naozaj nechápem vlnité a kučeravé vlasy. Tie jednoducho nerozčeše.

      Odstrániť
  2. super clanok!
    konecne sa nasiel niekto kto ten "uzasny" produkt Tangle teezer neospevuje.neviem ja ho nemam ale nechapem co moze byt tak uzasne na kefe, ze ho tak vsetci ospevuju, ci len preto ze ho uz ma kazdy tak nech som aj ja "in" ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to tiež nepochopím. Tiež som ju musela mať lebo ju mali všetci. Ale naučilo ma to asi toľko, že nie všetko ospevované je naozaj také super.

      Odstrániť
  3. Ja mám dlhé kučeravé vlasy, ktoré sa mi asi po troch dňoch tak zahrčkajú že koniec a TT mi ich rozčeše bez problémov za 5 minút, pričom kedysi som plakala pri rozčesávaní asi polhodinu. Takže neviem prečo nás "nechápeš", ja tiež nehovorím že ťa nechápem lebo ti nesedí, každému sedí niečo iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje vlasy si v pohode môžeš pozrieť na fotkách. A nemyslím si že sú také extra husté. Ale naozaj je pre mňa nanič. Som rada, že ti účinkuje. Aspoň si nevyhodila prachy ako ja
      :)

      Odstrániť