nedeľa 2. decembra 2012

Zamaskuj sa

Zamaskuj sa



Pranaróm cosmetique ADAPTAROM - Le Masque - Túto masku som si www.organicday.sk vôbec nevšimla. Po konzultácií so Zuzanou som sa na ňu tešila asi najviac. Poviem vám prečo. Vďaka spolupôsobení 4 adaptogénnych esenciálnych olejov (borovica, čierny smrek, myrta, ružove drevo) vaša zmiešaná pleť rozžiarená a spokojná. Pretože suché miesta vyživí a problematické vyčistí. Čo by sa mi dosť hodilo. Niekedy mám po výživných maskách lesklé čelo a naopak, po tých na čistenie mám pocit pnutia.



Začnem od obalu. Ten je taký nudný podľa mňa. Vyzerá ako lekárenský. Ale na druhej strane sa vyníma medzi mojimi maskami. Obsah vytlačíte klasicky z tuby. 


Celá maska je Bio a má aj certifikát ECO CERT BIO. To znamená že až 98% obsahu je Bio.


Čo ma naozaj teší je , že maska nebola testovaná na zvieratách, je bez pridanej parfumácie a bez parebénov.



Masku vždy aplikujem po vyčistení tváre na 
20 minút. Čo je trošku otrava.  Na obale je napísané, že ju stačí mať od 10 do 20 minút. Keď ju mám na tvári  väčšinou si čítam alebo som na nete. Potom to rýchlejšie ujde. Po nejakom čase spriesvitnie. Ale čo je fajn, môžete hýbať tvárou. Vonia zaujímavo. Aj keď je bez parfumácie cítim tam piliny....Áno piliny a nejakú esenciu z borovice. Nieje to zrovna najkrajšia vôňa ale dá sa zniesť. Je celkom hutná a musím si trošku navlhčiť tvár aby sa dobre rozotierala.Po umytí masky mám tvár takú jemnú ako detská prdelka. Naozaj, tento efekt ešte znásobí fluid ktorý som dostala vo vzorke (Už je na whishliste od ježiška). Po prvom použití som nevidela žiadne extra zmeny. Myslela som si, že nefunguje ale dala som jej druhú šancu. A potom sa začali diať zmeny. Naozaj som mala zmatnené čelo, líca mi neplo, póry sa aj mierne stiahli. Pred stužkovou som ju používala dvakrát do týždňa a pleť sa mi naozaj zlepšila. To mi potvrdila aj kamarátka, keď sa ma opýtala, čo používam teraz lebo mám lepšiu pleť. Teraz ju používam len raz do týždňa. Myslím si, že to stačí. A rada ju používam aj po preflámovanej noci. Pomáha- overené. 


Toto je vzorka fluidu. Ten vonia oveľa lepšie ako maska. Vonia ako borovicová esencia do sauny. A to mám rada. Zmatňuje mi čelo ale nemám pocit pnutia. Dávam si ho ráno do školy. Keďže už nemám nejaké extra vyrážky stačí mi iba toto zmatnenie. 


Aby som to zhrnula maska je pre mňa veľmi dobrá. Vidím výsledky, je bio a netestovaná na zvieratách. Čo viac si môžem priať? Jediné, čo mi vadí, je cena. Stojí 20€ za 100 ml. Ale keďže idú vianoce mohla by sa niekomu vtrepať do rozpočtu. Myslím si, že by potešila. Babám, čo majú moc mastnú pleť by podľa mňa moc nepomohla, tie čo majú suchú môžu porozmýšľať. Pre baby so zmiešanou pleťou je to však zásah do čierneho. 

To najlepšie nakoniec! Masky mám doma až DVE! Jedna z nich je pre VÁS! Čoskoro bude GIVEAWAY! Takže sledujte blog!

Máte rady bio masky?
Používate bio kozmetiku alebo je vám jedno?

4 komentáre:

  1. popravde, masku na tvár som ešte nikdy nemala, väčšinou používam iba gély. neviem či robím straśne zle ale každopádne rada by som vyskúšala masku od freeman- tú avokádovú, ak poznáš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky ma bavia :) Táto vyzerá dobre, to že nie je testovaná na zvieratách je obrovské plus,najmä pre mňa...A keď toto číta aj Ježiško, tak môže doniesť, nenahnevám sa :D A giveaway?Super,ohromne sa teším

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý den, tuhle masku jsem si kupovala ve Francii, super, že si ji mohu objednat přes Organicday. Mám mastnou pleť a tato maska je skvělá. Na rozdíl od těch, co mi ji jen vysušily a potom se mi pokožka ještě více mastila! Nesouhlasím, že voní jako piliny, voní jemně a čistě krásně. A vůbec, já zbožňuji kvalitní biokosmetiku (Btw: Freeman není bio... jsou tam samé parabeny a pod...). Verča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verča som rada, že mám aj čitateľky, ktoré vedia oceniť kvalitnejšiu masku.
      Keď bude giveaway napíšem aj zľavové kódy pre moje čitateľky a isto objednávaj :) A sleduj blog. Budeš mať šancu vyhrať. Čo sa týka vône, ja niesom zrovna expert a väčšinou napíšem, prvú vec, čo mi napadne keď zacítim produkt.

      Odstrániť