pondelok 31. decembra 2012

Top 12 roku 2012

Top 12 roku 2012




Ahojte! Dneska by som rada celkom zrekapitulovala moju naj kozmetiku tohto roku. Pôjde o kozmetiku, ktorú mám druhýkrát alebo by som si ju druhýkrát isto kúpila. 


Paletku Gosh som recenzovala tu. Myslím si, že toto je ideálna paletka pre niekoho, kto sa rád maľuje ale nechce mať zapratané miesto miliónom malovatiek. Je spratná, sú tam odtiene, ktoré na. ozaj využijete a aj pár extravagantnejších odtieňov na vybláznenie. Brávam si ju keď niekam cestujem lebo všetko dôležité je v nej. 


Max Factor Lip Tint- Takže toto je vecička, ktorú nepoužívam tak často ale je nenahraditeľná. Je to vlastne fixka na pery s neuveriteľne dlhotrvajúcim efektom. Mám ju v odtieni 09. Je to krásna tmavočervená farba. Na plesy ako stvorená. Ak potrebujete niečo, čo dlho vydrží, jednoznačne odporúčam. 


Gosh intense eyeliner - Mám rada čierne linky vo fixke. A táto mi neuveriteľne vyhovuje. Chystám na ňu samostatnú recenziu, takže viac sa rozpisovať nejdem.


Victoria´s secret lesk na pery - Lesky moc nepoužívam, vlastne mám len dva alebo tri. Ale tento mám rada hlavne kvôli vôni a chuti. Nieje to nejaký must-have pre každého, no vždy keď sa dá jeden alebo dva lesky si kúpim. 


Alverde očný tieň som recenzovala tu. Je naozaj skvelý milujem jeho lesk a dávam ho skoro do každého líčenia. Už nikdy si ho nekúpim druhýkrát, lebo je neminuteľný podľa mňa. Tomuto hovorím - za málo peňazí veeeľa muziky!


NYX lícenky ste mohli vidieť tu. Robí sa mi s nimi dobre. Moc sa mi páčia ich farby. Vydržia mi tiež dúfam dosť dlho. A rada by som si kúpila ďalšie odtiene!


BB Etude House tu - BBčka celkovo sú pre mňa skvelý objav. Príde mi, že tak nezaťažujú pokožku, vyzerajú prirodzenejšie ako make up a majú viacero funkcií. Toto BB mi sadlo ako "uliaté" na tvár a nebavím ma kvôli nemu ani testovať iné make upy.



No a teraz sa dostávame starostlivosti o pokožku. Adraptarom le masque - Táto maska je jedna z najlepších masiek aké som vyskúšala. Na môj typ pleti je vhodná a mám po nej xicht ako detská prdelka. Momentálne keď sú takéto mraziská používam jednu vyživovaciu ale už sa teším, keď budem znova používať túto.


Ružová micelárka od Biodermy - Neviem, má vôbec význam o tejto veci písať? Je super každý, kto je raz skúsi ju bude milovať až do konca života. Toľko môj preslov.



CHI Farouk Royal Treatment tu - Stále ho používame celá rodina a stále mi príde neminutelný! Mám ho od minulých vianoc a stále je tam po nápis CHI! Tento olejček je podľa mňa tá najlepšia vec, akú som si dala na vlasy. Krásne voňajú, sú lesklé a končeky sa mi až tak neštiepia. Stačí ho naozaj málo. Takže pomer cena : kvalita je u mňa výborný. 



Matrix Biolage hydratačná maska - Keďže mám rýchlomastiace sa vlasy je používanie masiek trošku komplikovanejšie. Vždy, keď použijem masku, viem, že do dňa až dvoch budem mať znova mastné vlasy. Pri tejto maske ale môžem potvrdiť, že sa to stáva až na deň tretí a aj to nieje mastnota ale len ľahšie špinavé vlasy. Mám po nej jemnejšie, lesklejšie a krajšie vlasy. Už mám druhé balenie, takže zase nieje o čom.


NevO Body butter - Na tento krém som ešte nerobila recenziu ale chystám sa nato hneď na nový rok. Keď som ho našla v LB nebola som ním moc nadšená (jo  ďalší krém) ale teraz som z neho naozaj mimo! Počkajte si prečo. 


Akí sú vaši obľúbenci za rok 2012?
Čo super z kozmetiky ste objavili v 2012?

6 komentárov:

  1. Podla mna Nevo je uplne uzasna znacka, skoda ze sa u nas uz nepredava! Ja som mala doma kedysi takmer vsetky ich vyrobky, strasne zazraky robili s mojou pletou. Aj ked su trochu drahsie su uzasne)
    Inak ak by ta zaujimalo ake su podla mna top vyrobky 2012 najdes ich tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/12/top-2012.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj podľa mňa, súdim síce len podľa krému, ale ten ma naozaj dostal! A pozriem takéto články mám rada :)

      Odstrániť
  2. skvely članok,na tie licenky od nyx sa chystam :o) krásny novy rok prajem:o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeee Ďakujem ti a ja prajem samozrejme tebe. A ak ideš objednávať objednám s tebou čo ty nato?

      Odstrániť
  3. krásna paletka :)

    A šťastný vstup do nového roka prajem :)

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť