nedeľa 16. decembra 2012

Ružová pozitív

Ružová pozitív


Kým som neblogovala nepoužívala som lícenky vôbec. Postupom času si ale nejako našli cestu do mojich šuflíkov a dnes som lícenkový maniak. Mám ich niekoľko a myslím si, že ich nebudem schopná vypotrebovať do dátumu spotreby. Ale ani to mi neprekáža v tom , aby som nakupovala ďalšie a ďalšie.



Toto je lícenkový šúflik. Väčšinu zaberá NYX. Používam ich už od kedy mi prišli naozaj na každú príležitosť. Kámoška sa ma opýtala, že načo sú mi tri rovnaké lícenky. Tak vám ich dneska ukážem a pokúsim sa popísať aj každú farbu. 



Peach 06 - Toto je moja najpoužívanejšia farba. Je krásna, jemná ale zároveň zvýrazní miesta, kde ju nanesiete. Myslím si, že tento rúžový odtieň s podtónom veľmi jemnej oranžovej by sa hodil každej z vás. Takže ak neviete, ktorá z líceniek, tak toto je vsadenie na istotu. Odporúčam a sama si ju ešte kúpim ak niekedy miniem túto. 


Pinched 25 - Teraz cez sviatky a na také výraznejšie líčenie skvelá farba. Je to taká broskyňovo-ružovo- oranžová farba so strieborným shimmerom. Ináč to popísať neviem:). Príde mi, že táto farba práši najviac zo všetkých, čo mám. Možno to bude tým zlatým shimmerom. 


07 Natural - Táto farba nieje moc pre mňa. Použijem ju len vtedy, ak mám naozaj výrazné líčenie a nechcem vyzerať "prezdobene". Myslela som si, že natural sadne naozaj každému ale je to skôr pre úplne bledule, kde som sa zaraďovala aj ja. Asi sú aj bledšie baby a táto lícenka bude pre ne. Alebo pre blondínky. Je to ružová s naozaj jemným fialovým podtónom. 


Prvá fotka je hneď po nanesení a druhá je po pár pretretiach. 

OBAL: Pôsobí na mňa dosť lacne a keby ich nosím v nejakej kozmetickej taške, bojím sa, by mi časom praskli. Zatiaľ som ich so sebou mala len párkrát a asi som mala šťastie. Má 5,2 gramu.

Pigmentácia: Pigmentované sú naozaj super. Stačí len raz prejsť prstom a máte dosť farby. Odtiene peach a natural moc neprášia ale pinched práši celkom dosť. 

Konzistencia: Maslová, veľmi jemná. Dobre sa nanáša.

Výdrž: No s výdržou to ž také slávne nieje vydrží vám so šťastím 4 hodiny. Niekedy si pod ne dám aj túto lícenku ako podklad. Vtedy vydržia dlhšie. Celú noc nevydržia isto a ak ich chcete mať celú noc budete si ju musieť znova nanášať. 


Celkové hodnotenie: NYX lícenky som ci veľmi obľúbila. Škoda výdrže ale aj tak sú jedny z obľúbených. Keď sa mi vyskytne možnosť isto si naobjednávam viac a šialenejších odtieňov. 

Máte nejakú lícenku od NYX?
Odkiaľ objednávate NYX?

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. No na nyxcosmetic.co.uk ale to mi kúpila kámoška, ktorá tam bola a doniesla mi to sem. Dá sa to zohnať aj na http://cherryculture.com/index.php ale to je z ameriky a neviem aké je poštovné a tak.

      Odstrániť
  2. mne sa to paci :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť