pondelok 17. septembra 2012

Piece of S**T

5 Vecí






V tomto poste vám poviem trošku o veciach, ktoré by som si znovu už nekúpila. Niektoré sú hrozné a niektoré nie sú dosť dobré. Veď si prečítajte :)



1. LOCCITANE.  Nezačneme až tak zostra. O tomto sprcháči si nemyslím, že je až taký zlý. Je celkom fajn, nevysušuje pokožku a krásne vonia. Lenže jeho cena je odradzujúca. Všetky tieto spomínané benefity mi vie zaručiť aj Balea sprcháč, ktorý som si kúpila po tejto recenzií od DEWY. Škoda, že vôňa nevydrží dlhšie ako kým sa neutriem uterákom. Inak by bol isto v rubrike favoriti. Ale som študent a stačí mi balea za 0,99 centov.



2. ESSENCE. Pleťová voda od essence čistí tvár tak na 50%. Vidím, že tampón je tmavší ako pred použitím ale tvár si musím dočistiť biodermou. Krásne síce vonia a nelepí až tak moc ale príde mi to ako vyhodené peniaze, keďže pleť nevyčistí úplne. Póry zúži a nepne ma po nej pokožka ale to ani po bioderme, ktorá mi vydrží nepomerne dlhšie. Ok neobjavila som lacnejšiu náhradu. 




3. ORIFLAME. Sprej na tvár som si kúpila na začiatku leta s tým, že to budem mať na osvieženie. Škoda, že to vôbec neosviežuje. Práve naopak zlepí mi to celú tvár. A musím si ju potom oplachovať. Ak je toto ten osviežujúci efekt tak potom beriem späť! Ale ináč nie. Snažím sa ho dávať aspoň na telo, kde to až tak necítim. Nejako ho miniem a potom už nikdy viac.



4. LIRENE. Túto čistiacu vodu som popisovala ako niečo ako lacnejšia náhrada biodermy. Kde som mala hlavu? Kto mi povie? Slabo odličuje musím použiť veľa tampónikov a ešte aj lepí. Ale ako lepí?  Fuj taký hnusný pocit som na tvári ešte nemala. Vždy si umyjem tvár aj vodou ale keď som to párkrát nespravila, tak som myslela, že ani oči nerozlepím. A dokonca mi tak po prvej tretine fľašky začala dráždiť oči. NIE toto NIE JE náhrada biodermy. Už nikdy viac! 



5. FORCAPIL. Reklama na tieto tabletky ma dohnala k napísaniu tohto článku. V reklame hovoria, že napraví to čo leto zničilo, ale to je obrovské klamstvo. Stojí okolo 30€. Používala som ho celé tri mesiace. A? Nič ! Doslova vlasy si padajú veselo ďalej. Nechty sa mi ZAČALI štiepiť.Toto nepovažujem ako záchranu. Viem nafarbila som si párkrát vlasy ale keď som používala Bioderma tablety bolo to oveľa lepšie. Asi ich idem začať používať znova. 



Toto sú moje osobné názory. Ak má niekto tieto značky rád a vyhovujú mu tak nepoviem ani slovo. Ak o nich niekto rozmýšľa tu má pár argumentov prečo nie a ak si to kúpi, aspoň môžem povedať, že som vás varovala! :)

Mali ste niečo z týchto produktov?

12 komentárov:

  1. Miluju tvoje recenze. Diky za ne!
    O l'occitane si myslim, ze to je jen predrazeny Oriflame. Krasne voni a to je tak vsechno. Pridana hodnota zadna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :))) Neviem to vôbec posúdiť. Od loccitane používam len telové mlieka lebo krásne voňajú a voňavku. Sprcháč nepotrebujem preto je tu. Krém na ruky je od nich super. Napr. čo som písala o balzáme, tak ten bol nanič. Je to tam ako taká lotéria neviem. Krémy na tvár alebo niečo také so ešte neskúšala a momentálne začínam testovať šampón na farbené vlasy tak uvidím :) A isto napíšem!

      Odstrániť
  2. forcapil com brala tiez, dokonca som tomu dala aj viac casu = pouzivanie som opakovala, po kladnom vysledku ani stopy, ani naznaku... obrovske sklamanie... takze mozem s nazorom nan uplne suhlasit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jasom čítala, že celkovo tá vôňa amazonia sa moc nepodarila už ako voňavka a na tvár už asi vôbec,mne sa ani jedna vôňa z oriflame nepáči je to možné??
    ja mám doma jahodový sprej na tvár od avonu, kedysi keď som nemusela skrývať nedokonalosti pleti makeupom, používala som ho jedna radosť, ale teraz s makeupom je mi na nič, tá fialová kolekcia essence sa mi celá nejako nepoudáva asi som nejako zanevrela na túto značku :D aj keď obal má veľmi pekný
    ako vidím tvoím favoritom je jednoznačne bioderma, ach aj mojím by bola keby nebola taká drahááá :/ vedela by som sa postarať o svojU pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako je to drahé ale keď si prepočítaš že za dva mesiace som minula aj lirene aj essence a bioderma ti vydrží aj polroka tak je to tak vyrovnanejšie :)
      Mne sa ta vôňa v katalogu páčila ale potom už nie :(
      Ten jahodový sprej z avonu milujem :))))

      Odstrániť
  4. Máš skvělé recenze :)
    no k tomu Lirene.. micelarka je svinstvo ale klasik pleťovka od Lirene je skvělá!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mě ta micelárka lirene vyhovuje a žádného lepení jsem si nevšimla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by som bola rada, lebo bioderma je drahá ale u mňa stále neprekonaná.

      Odstrániť
  6. Jedna poznámka k tomu Essence - to nie je pleťová voda na čistenie, je to toner. Toner nemá čistiť sám o sebe, ale dočisťovať pleť a hlavne sťahovať póry. Len taký malý postreh ;).

    OdpovedaťOdstrániť