pondelok 30. apríla 2012

Gosh !!!

Trochu z histórie: Gosh je dánska značka,ktorá bola založená v roku 1945 ako farmaceutická spoločnosť a po vývoji firma prešla v roku 1979 aj na kozmetiku. Dodnes patrí medzi špičku v dekoratívnej kozmetike a veľmi dobre a rýchlo expanduje. Gosh si kladie za cieľ vyvíjať prípravky najvyššej kvality s ohľadom na neustály technický pokrok a potreby zákazníkov. Na Slovensku je Gosh od roku 2004.

 No a samozrejme malá recenzia na niektoré výrobky:)





Ja osobne značku Gosh zbožňujem. Mám od nej hneď niekoľko produktov. Momentálne som asi najšťastnejšia z paletky 22 tieňov GOSH EYE SHADOW PALLETE. Sú v nej všetky základné tiene goshu a môžete sa naozaj vyhrať s kombináciou,ktorú použijete. Naozaj je to neobmedzené množstvo. Tiene sú dobre pigmentované. Niesu ani práškové ani krémové skôr niečo medzi tým a skvele sa nanášajú.
 Toto je obal paletky. Bola zabalená ešte aj v polystyrénovej vrstve :)

Tu je celá paletka :)

A následne idú všetky tiene od radu najbližšie ku zrkadielku :)

Tu je 6 odtieňov. Dúfam,že ich vidíte. Tieto farby používam často hlavne najsilnejšiu modrú lebo sa mi páči v kombinácií s čiernou na dymovom líčení.


Zelené tiene sa hodia k mojím hnedým očiam ale používam ich skôr na denné líčenie ako na večer. A milujem tyrkysovú rbí sa s ňou krásna spodná linka a zväčší oko.
Tieto hnedé tiene sa hodia do školy. Alebo keď si chcem dať výrazný rúž.
No a nakoniec čierne tiene. Myslím že tie používame asi všetky :) 


Pod očné tiene samozrejme treba bázu. Ja používam GOSH eye shadow base waterproof odtieň 001 MATT. Je skvelá zvýrazní farbu tieňu a vôbec sa nedáva do záhybov oka. Dokonca testované na diskotéke a tiene držali ako pribité bez poškodenia. Má krémové zloženie. 
Tu je báza použitá :1. je tieň pod ktorým je báza 2. je samotná báza 3. je samotná tieň. Dúfam že vidíte rozdiel a nemusím to ani komentovať.
ˇ
Ďalej mám multifunkčný púder effect powder v odteni MINK. Mal by sa dať použiť na oči líčka dekolt alebo hocikde na telo,kde chcete. Ale tento odtieň je pre mňa dosť tmavý. tak ho používam iba na oči. Má krásne trblietky a dávam si ho hlavne na večer.
Plastový uzáver si dám pri aplikácií tieňov dole lebo mi skôr zavadzia ako dávkuje tieň. Ale nevyhadzujte ju lebo sa vám vysype celý púder.
Tu je tieň bez použitia bázy. Ale na oko radšej pužite bázu lebo vám pri nanášani spadne na líco:)
Poslednú vec,ktorú vám ukážem je táto linka v pere intense eye liner pen odtieň 01 black. Je to relatívna novinka goshu. Je skvelá dá sa s ňou krásne pracovať a vytvoriť dokonalá linka. A čo je pre mňa najväčšie plus neotláča sa a dlho vydrží. 
Tu vidno krásnu plnú čiernu farbu.










Dúfam,že som vám pomohla. Produkty tejto značky sa podľa mňa oplatia nakupovať,pretože som medzi nimi nenašla ešte žiadný hrozný prepadák.

1 komentár: