streda 8. novembra 2017

Prekvapivo dobrý

Color pop rúž odtieň Tootsi


Ahojte!
Mám strašne veľa rúžov. Obrovsky veľa a každý ďalší je pre mňa potešenie aj trošku výčitka, že som zatiaľ neminula ani jeden. Ale zatiaľ je potešenie väčšie ako výčitky, takže som sa rozhodla nakupovať ďalšie. Jedným z nich je aj rúž od Colour Pop. Je jedným z najlacnejších z celej mojej zbierky. Stál ma 4 doláre, lebo som ho kupovala v nejakej akcií. 


Značka Colour pop je cruelty free, čo ma vždy poteší. Obal, v ktorom rúž príde je obyčajný, papierový. Čo ma trošku štve, lebo by tam podľa mňa nemusel byť. Samotný rúž je v bielom obale, a nie zrovna typickej tube na rúž. Vyzerá skôr ako hrubšia vysúvateľná linka na oči. Vcelku sa mi to páči, pretože aj produkt je robený užšie, takže sa mi s ním dobre narába. Na moje užšie pery vcelku dobré. Na spodku má odtieň, takže si rýchlo vyberiete farbu ktorú chcete nosiť. 


Farba rúžu je veľmi zaujímavá. Strašne sa mi páči, obzvlášť na mne. Je taká šedofialová s kvapkou ružovej k tomu. Bála som sa, že bude vyzerať mrtvolne ale vyzerá celkom dobre na bežné denné nosenie. 



Konzistencia je veľmi príjemná. Mal by síce byť matný ale podľa mňa má taký slabý lesk z produktov, ktoré vyživujú a sú v ňom. Nanáša sa úplne skvele a vytráca sa rovnako dobre. Nezanecháva žiadnu líniu na okreji pier. Výdrž je taká priemerná. Nevydrží jedlo ale možno nejaké pitie by zvládol. Podľa mňa je to veľmi príjemný rúž na bežné nosenie. Celkom často ho nosím a vďaka tomuto rúžu si chcem zaobstarať ďalšie z colour pop. Bez výčitiek, keď bude výpredaj. 

Skúšali ste už nejaký rúž z colour popu?


2 komentáre:

  1. tak to je naozaj krásna farbička na každý deň :) páči sa mi aj konzistenčne
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem od této značky žádnou rtěnku neměla, ale odstín vypadá moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť