nedeľa 24. septembra 2017

Prvý drahý set...oplatil sa?

Smith cosmetics štetce 202,203, 253, 235,112,304



Ahojte!
Štetce som si síce objednávala postupne ale beriem ich ako set. Mám v nich niečo na oči, niečo na obočie, niečo na pery a tvár. Značku Smith cosmetics som spoznala asi na youtube. Celkom ma zaujalo, že majú všetky štetce premyslené na to, ako by sa mali používať.


Všetky štetce sú veľmi jemné, ľahučké. Všetky rúčky sú vyrobené z jedného kusu dreva. To mne osobne nehovorí nič. Mám štetce z MAC, ktoré sú tiež drevené ale niesú z jedného kusu dreva ale robí sa mi s nimi skvele. Všetky sú potiahnuté antibakteriálnou úpravou. Takže môžete s nimi vyberať bez špachtle korektory, lícenky alebo rozjasňovače bez toho, aby ste do nich dali baktérie. To sa mi už viackrát hodilo.



 Štetec s číslom 112 je na tvár. Je vytvorený na kontúrovanie. Veľmi ťažko s ním nanesiete bronzer a keď sa trošku posnažíte ani lícenka nemusí vyzerať zle. Ale kontúrovanie je jeho najsilnejšia stránka. Keď s ním nanášam kontúru, začínam pri uchu a idem smerom dole. Stačí to spraviť dva-trikrát a máte skvelú kontúru. Je trochu menší ale aspoň máte kontúru práve tam, kde by ste ju chceli mať a všetko vyzerá dobre.





Štetec 135 je určený na oči. Ja ho pužívam na roztieňovanie tieňov v očnom záhybe. Na to je štetec geniálny! Je spľasnutý a z dvoch strán je zastrihaný postupne smerom k vrchu. To znamená, že očný záhyb ostane výraznejšie zafarbený a zvyšok sa krásne roztieňuje dostratena. Tento týp štetca podľa mňa potrebuje každý.






Štetec 235 som si kúpila skôr zo zvedavosti. Ploché štetce na nanášanie tieňa na celé viečko si myslím, že vôbec nemusia byť drahé všetky čo mám, nestáli viac ako 3€, takže som bola zvedavá na tento. Musím povedať, že ma utvrtil v mojom zmýšľaní. Ploché štetce na oči sú najlepšie syntetické a kľudne na nich môžete šetriť. Najlacnejší mám za 1€ a je povedala by som lepší, ako tento. Farba sa s ním nanáša super ale to aj s ostatnými. Jediné, pre čo by si človek chcel kúpiť 235 je podľa mňa jej tvar. Super sa s ním dostanete aj na to najmenšie viečko. Je zastrihnutý do špicu, čo znamená, že sa dostanete do oboch kútikov až ku koncom. Ale inak si nemyslím, že by tento štetec bol za viac ako 15€ potrebný.



Zato štetec 202 je podľa mňa veľmi potrebný. Je to štetec na linky. Veľmi dobre sa s ním manipuluje. Linky nakreslí úplne najtenšie. Ale keď chcete dokážete spraviť aj veľmi výrazné linky. Drží svoj tvar aj po umývaní. Štetec je veľmi ľahký ale napriek tomu sa s ním moc dobre manipuluje.



Štetec 304 je na pery. Tento štetec sa treba naučiť používať. Jeho obrovská výhoda je, že veľmi pevný, čo znamená veľmi presné nanášanie. Dá sa s ním skvele vykontúrovať pery a potom aj vyplniť. Úplne skvelý štetec pre nanášanie rúžov na j tie najtenšie pery.




Štetec 203 je určený na obočie alebo linky. Ja ho používam na to obočie. Ultra tenký štetec vám vytvorí presne také obočie, aké by ste chceli. Vykreslí každý jeden chĺpok presne tak, aby vyzeral ako ten, čo vám vyrástol. Je uzučký ale nie úplne maličký, takže vám vykreslenie obočia nebude trvať dlho. Za mňa ďalší skvelý štetec.

Všetky tieto štetce sú vysokej kvality. Mám ich neuveriteľne rada. Používať ich je ako mať druhý pár rúk a práca je o polovicu jednoduchšia. Ak budete mať možnosť si tieto štetce kúpiť, určite odporučujem kúpiť si ich. Istotne si ich veľmi obľúbite.

Aká je vaa obľúbená značka štetcov?

3 komentáre:

  1. Štětce vypadají moc hezky, ale spokojím se i s levnějšími. Nejraději štětce nakupují na Ali a nedávno jsem si koupila jeden od Essence.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku nepoznám, moje obľúbené sú od Hakuro :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie som kedysi chcela vyskúšař ale akosi ma to prešlo a na túto značku som aj celkom zabudla :/

      Odstrániť