štvrtok 3. novembra 2016

Zimná potreba

Balzám crazy rumors, 100%Pure a no name z Bulharska





Ahojte!
Balzám na pery je u mňa celkom kontroverzný make up produkt. Pretože keď ho používam, zdá sa mi, že moje pery sú viac a viac závislé a potrebujem ho viac. Preto ho prestanem používať prejdem si tak týždenným peklom s perami, za ktoré by sa nehanbil žiaden zombík. Potom sa zošúpu a mám krásne pery. Tie samozrejme chcem rúžovať, že znamená, že sa znova vysušia, znova ich natieram, znova peklo, znova krásne pery....Preto sa snažím nájsť niečo, čo mi spraví krásne pery a nebudem to musieť používať často. 







Začneme hneď tým najlepším, čo mám. Šialenstvo okolo crazy rumors som vôbec nechápala. Balzám, ako balzám. Až kým som ho nekúpila. Všetky balzamy sú cruelty free a vegánske. Čo ma samozrejme vždy poteší. Balzám je zabalený v bežnom plastovom vysúvacom obale, čo je skvelé na nanášanie a hygienu. Keby to bol nejaký recyklovaný plast alebo ľahko rozložiteľný. poteší to viac ale tak možno ich to napadne. Balzám je veľmi hutný a dobre sa nanáša. Na perách zanechá príjemnú vrstvu a cítite, že pery sú naozaj vyživené. Neni to nič také, ako keď nanesiete balzám  a máte hnusné mastné pery. Vyživené ostávajú dosť dlho. Krásne vonia po žuvačkách. A nemáte po ňom "balzámovu opicu", čo znamená, že pery nie sú až tak vysušené. Keď ho miniem, kúpim si ďalší!




Balzám od 100%Pure je asi najmenej obľúbený. Viem, je to šok, keďže milujem veci od 100%Pure ale má silných protivníkov. Balenie je rovnaké ako u predošlého, čo je fajn. Zloženie je prírodné a rovnako nie je testovaný na zvieratách. Vonia po čerešniach ale takým umelým spôsobom, čo mi príde pri takejto značke divné. Na perách vytvorí veľmi mastnú a tenkú vrstvu, ktorá dobre hydratuje ALE nie nadlho. Oproti Crazy Rumours je to ani nie polovica času. Preto som sa ho snažila míňať cez leto. Na zimu to nebude nič moc.


Posledný je tento no name balzám od sestry z Bulharska. Keď tam išla, povedala som jej, že chcem niečo z ruží. Ona na obale videla slovíčko olej a myslela si, že je to ružový olej na pery. Je to však bežný tuhý vysúvací balzám v červenom balení. Ukazujem ho tu preto, lebo sa mi zdá, že som ich videla niekde na Slovensku. Jedná sa o extra vyživujúci balzám s nízkou teplotou topenia, takže na perách nechá olejovú, veľmi príjemnú vrstvu. Vonia po ružiach. Vyživí pery na veľmi dlho a väčšinou si ho dávam ako nočný balzám. Keby nájdem jeho olejovú verziu, neváham ju kúpiť!

Aký je váš obľúbený balzám?
Ako často ho používate?

4 komentáre:

  1. Moj najobľúbenejší balzam vôbec bol klasický tyčinkový od Biodermy a zatiaľ som lepší asi ani nemala. Momentálne používam LipSmackery, no tie síce pery vyživia a pekne voňajú, no stále mi tam niečo chýba. Crazy Rumors som ale ešte nevyskúšala, musím to napraviť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám 2 obľúbené, na denné použitie a pred líčením pier je to Lemon Drop od eos a na večer mám výborný medový. Myslím, že od Bione Cosmetics.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. NAd tým som už párkrát stála ale myslela som si, že je nanič, možno sa stavím pozrieť ho znova, díkes za info :)

      Odstrániť