nedeľa 20. novembra 2016

Vzorečky vol.10


Ahojte!
Dala som sa na skúšanie vzoriek, ktoré mi prišli z naturisima. Mali tam nejakú akciu, pri ktorej sa dalo zakúpiť 5 vzoriek značky Skin and Tonic. Potešilo ma vrecúško, v ktorom boli vzorky zabalené. 


Ako prvú vec som vyskúšala čistiaci balzám. Pri prvom použití mi nevoňal. Ale make up roztopil celkom fajn. Len špirála mu robila problém. Pri druhom použití už vyslovene smrdel. Neviem, či sa medzitým pokazil alebo čo ale smrdel. Ak ste niekedy boli na hríboch a našli ste biele hríby smradliaky, toto je ten smrad. Našťastie nie je skvelý v odličovaní, a tak mi nebude vadiť to, že ho nekúpim.


Maska na pleť sa mi hodí ale táto zarábacia sa mi veľmi nepáčila. Nemala som dobrú konzistenciu a v podstate mi nespravila s tvárou nič.


Píling je pre mňa momentálne veľmi nepoužívaná vec. Jednoducho radšej používam častejšie čistiace gély. Tento nebo až taký drsný a takisto mi neprišlo, že by niečo robil.


Najlepšia vec z celého setu je tento beauty olej. Robí mi krásnu pleť. Je veľmi vyživujúci a robí mi krásnu lesklú pleť. Chcem si ho kúpiť, keď budem mať nejaké prachy navyše. A takisto ma dostal do sveta beauty olejov! Musím ich vyskúšať viac.


1 komentár:

  1. Tuhle značku nepoznám, ale asi o nic nepřicházím. Oleje na pleť mám taky moc ráda, určitě jich vyzkoušej více. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť