piatok 8. januára 2016

Záchrana?

Dr. Hauschka Pleťový čistiací krém, Pleťové tonikum, Pleťové hydratačné mlieko




Ahojte!
Toto bude prvá recenzia nového roku! Ja si ani neuvedomujem, že bol nový rok, Vianoce. Už som v škole a iba sa učím. Ale o tom je skúškové. Už sa ale teším keď skončí a pôjdem do Prahy za kamarátkami. 

Recenzia bude veľmi pozitívna, pretože som veľmi pozitívne chcela začať. Ako na nový rok, tak po celý rok. Po kúpe skvelej cestovnej sady som sa rozhodla, že isto musím mať celú radu "vo veľkom". Vzorky sú super v tom, že sa môžete rozhodnúť čo chcete  bez toho, aby ste ľutovali kúpu plného produktu a firmy by ich mali ponúkať vo veľkom. Niekedy sa stane, že si potom značku kúpite a stane sa vaším favoritom. 



To, že si kúpim čistiaci krém a tonikum mi bolo jasné ale bolo treba vybrať krém. Nakoniec som sa rozhodla pre najvodovejšiu konzistenciu, pretože na leto mi toho netreba veľa. Momentálne som všetky produkty vypoužívala, a tak si myslím, že recenzia bude objektívna. Používala som ich v kuse asi 3 mesiace. Dokopy ma veci stáli cca 1200 kč. To je 400 kč na mesiac. Pre mňa to je dobrá cena za to, že už ma nesvrbieva brada a používam prírodnú kozmetiku. Balenie krému a tonika sa mi veľmi páči na doma ale je neprektické na cestovanie. Čistiaci krém má vytláčaciu tubičku, čo sa mi takisto páči. Všetky produkty majú biely oblečok s oranžovým pásikom. Vyzerá to profesionálne.





Čistiaci pleťový krém - Používa sa smerom odhora dole. Mali by ste ho 3x opláchnuť ráno aj večer. Mám po ňom skvelý pocit čistej pleti. Navyše vôbec nevysušuje. Práve naopak! Vyživuje moju pleť.má peknú čistú vôňu a dosť hustú konzistenciu. Je ako pasta s malými zrniečkami. Tieto zrniečka by mala byť mandľová múka. Nie sú určené na píling pleti. Na pleť by sa mala pasta po rozpracovaní na navlhčených prstoch pritláčať. Na celú pleť stačí naozaj málo produktu. Používala som ho skoro 3 mesiace každý deň. Bohužiaľ, keď sa mi míňal, zdalo sa mi, ako keby mám znova čierne bodky. Neviem, či to bolo tým, že som si ho šetrila a nepoužívala dostatočné množstvo alebo to bolo produktom. Každopádne idem si kúpiť druhé balenie a prísť nato.




Tonikum - môj obrovský miláčik. Používala by som ho stále! Chcela by som litrovú verziu na doma a a cestovnú stále so sebou. Po tomto toniku som mala pleť ako porcelán, žiadne póry. Navyše mi veľmi pekne vonia. Na večer by sa mal používať iba čistiaci krém + tonikum. Cez leto a na jeseň mi táto kombinácia vystačila a necítila som žiadne pnutie ani suchú pleť. Niekedy som si ani ráno nedávala krém, pretože ho jednoducho nebolo vôbec treba. Niekedy, keď sa mi stalo, že som s tonikom dva dni nepohla, sa v ňom vytvoril sediment. Ale po pretrepaní zmizol. Taktiež si idem kúpiť ďalšie balenie.




Pleťové hydratačné mlieko - Toto je pecka, ak máte suchšiu pleť až normálnu. Nepoužívala som ho denne, lebo som ho nepotrebovala ale keď som mala pocit, že ho potrebujem, pleť mi dokázalo vyživiť aj na 2 dni. Ale keď píšem o vyživení, tak to tak aj myslím! Pleť som mala jemnú a ako keby hrubšiu. Neviem ako to mám popísať ale keď máte suchú pleť a nenakrémujete si ju, je taká tenšia a suchšia a nepevná. Keď som na ňu dala tento krém, všetky tieto neduhy zmizli.  Počas leta. Teraz cez zimu už mi nestačí a musím si kúpiť iné.Vonia celkom sladko s maličkým množstvom byliek a citrónu. Je celkom vodové a výborne sa vsiaka do pokožky. Po použití nemám lepkavú pokožku a môžem vyraziť.



Celú starostlivosť od Dr.Haushka hodnotím veľmi pozitívne. Páči sa mi , že ju predávajú len ľudia, ktorí sa jej rozumejú a vedia vám poradiť. Cez leto, keď som ju používala, som nepotrebovala make up, pretože som mala naozaj skvelú pleť. Teraz na zimu sa balenia minuli a pleť sa dosť zhoršila. Neviem, rozmýšľam aj nad inými značkami ale tonikum a čistiaci krém si kúpim znova. Navyše na jar si chcem kúpiť už aj starostlivosť o telo od Dr. Hauschka. Na jar pretože mám rada citrusové vône, keď sa prebúdza príroda. Na zimu mám rada trošku ťažšie vône. 

Vyskúšali ste niekedy Dr. Haushka?

2 komentáre:

  1. Moc pěkná recenze :) Uvažuji o nákupu tonika, takže jsi mě docela nalákala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús najskôr tu malú sadu, pretože nie každému to vonia a sadne. Ale myslím, že nebudeš sklamaná :)

      Odstrániť