nedeľa 18. októbra 2015

Toľko sľubované..

Pupa Matt lip fluid odtieň 013 092



Ahojte!
Nedeľa je ako stvorená na čítanie blogov/kníh/časopisov. Hlavne tá na jeseň. Keď vonku prší, uvaríte si čaj a idete do svojho sveta. Alebo je vonku krásne, idete sa prejsť ale slnko zapadne skôr, takže na toto všetko máte dosť času. Preto si dnes dáme jeden dlhší post o tekutých rúžoch z Pupa. 


Tekuté rúže sú momentálne veľký trend. Myslím, že najviac chcem rúže od Jefreeho Star alebo Anastasie Beverly Hills. Bohužiaľ ani jeden zatiaľ nemám. O to radšej som bola, keď som v Pupa uvidela tieto. Dokonca majú celkom slušný výber odtieňov. Hneď som si jeden vybrala, a potom ďalší, a potom ďalší. Nakoniec som si zobrala iba jeden, na skúšku. Obal je zase raz typický červený a samotný produkt je strieborný. Páči sa mi malý detail vyrezaných pier, cez ktoré môžete vidieť odtieň.


Ako prvý som si zobrala odtieň 013, Chcela som samozrejme nejaký brutálne tmavý rúž ale potom som sa rozhodla, že tých už mám dosť. (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA) Rozhodla som sa veľmi dobre. Jedná sa o krásnu farbu, ktorá mi dokonale sedí. Viackrát som ho mala na facebookovej fotke a pýtali ste sa, čo to je. Konečne môžem povedať, že sa jednalo o tento rúž. Nanáša sa mi celkom dobre. Musím ho naniesť v menšej vrstve a keď si sadne, tak drží. Dá tak dve hodiny. Možno aj nejaké pitie ale jedlo isto nie. Na perách ho skoro vôbec necítim. Trošku sa otláča.


Ako druhý prišiel na rad 092. Malinový, trošku zastrený odtieň mi perfektne sedí. Bohužiaľ tu končia pozitíva. Neviem, kde sa stala chyba ale vôbec nezaschne, strašne sa otláča a rozteká sa za líniu pier. Mala som ho len raz a už to nemienim opakovať. Najskôr ho mala kamarátka a tá mi povedala, že nieje dobrý ale po predošlej skúsenosti som jej akosi neverila. Bohužiaľ je to pravda. Asi ho ešte použijem na masku Jokera ale potom bude mať svoj osud spočítaný. 


Neviem, či vám môžem odporučiť tento produkt, pretože mám jeden výborný a jeden hrozný. Nechám to tentoraz na vás, či do toho pôjdete. Hnedú 013 odporúčam, je to krásny každodenný odtieň. Červenú 092 asi skôr nie. Neviem, či ide o výrobnú chybu alebo zlý kus, každopádne ju nemôžem odporučiť. 

Máte Pupa tekutý rúž?
Oslovil vás?
Máte iné tekuté rúže?

4 komentáre:

  1. z Pupy mám jeden gelový ružovýz nejakej limitky, celkom spokojnosť, čo sa mi veľmi páči, je, že budeš robiť masku Jokera, tiež som to vymyslela pre môjho drahého na Halloween :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mojs maminka ma odtiaľ rúž a je veľmi spokojná! Potom mi ho pošli na nástenku aj ja ho dám! 👽

      Odstrániť
  2. 013 hnedu mam aj ja a je naozaj dobry , vydrz je fajn a pekne sedi na percah a faj bola aj akcia k tomu ceruzka na pery za 1,99 vo farbe ruzu , slecna mila pomahala najst odtien takze velke plus cervene odtiene sa mne osobne moc nepacili ale to je kazdeho vkus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Tak vidím, že aspoň hnedá sa podarila. Aj mne tam prídu veľmi milé :)

      Odstrániť