streda 28. októbra 2015

Neuveriteľný!

Color Club Halo- Graphic



Ahojte!
Tento lak mám častejšie, ako všetky laky doteraz. Okej, asi nie (zatiaľ) ale na facebooku ste si mohli všimnúť, že ho naozaj milujem. V tomto jesennom slnku vytvára neuveriteľné efekty! K holografickým lakom som sa dostala už dávno, keď som jeden kupovala pre Veroniku do jej boxu. Už vtedy som si ho chcela nechať, ale keďže som dobráčisko, poslala som jej ho. Potom som si ho chcela viackrát kúpiť ale poznáte to. Najskôr nemáte peniaze, potom na neho zabudnete. Našťastie som si na neho spomenula a kúpila ho.



Jedná sa o bežnú cca 14 ml fľaštičku laku. Na vrchu je milý kvietok. Konzistencia je veľmi tekutá, ale prekvapilo ma krytie. Stačí len jedna vrstva! Skúšala som dve a nebolo vidieť rozdiel. Naopak ma sklamala výdrž. Efekt sa ako keby vyšúcha a lak už nie je taký lesklý a holografický. To som vyriešila lakovaním priesvitnej vrchnej vrstvy. Momentálne mám doma aj bázu po lak, tak uvidíme, koľko vydrží. To však bude v recenzií na tieto báze.




Z laku, teda hlavne efektu som veľmi šťastná. Je to nadstavba rozjasňovačov. Na slnku aj v umelom svetle sa krásne leskne a vytvára brutálne krásne efekty. V tieni je taký zastreno fialový. Verím tomu, že nieje môj posledný. Nakupujem na moješminky a aj keď sa vám to môže zdať, ako sponzorovaná recenzia, nie je.

Lakujete si nechty?
Máte radi efektové laky alebo obyčajné?

5 komentárov:

  1. Holografické laky milujem! Doma mám holograf od GOSH a je skvelý. Jediné, čo mi na ňom vadí, je tiež to, že aj napriek naneseniu topcoatu sa zvykne "ošúchať". Zrejme je to nejaká typická vada holografov...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že ani ten Gosh nevydržal. Gosh laky mi prídu celkom fajn :)

      Odstrániť
  2. No, tak další věc, která putuje na seznam přání. Lak vypadá dokonale. Miluji takové efektové laky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny, ja mám od Catrice a od Pupy a veľmi rada s nimi lakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si myslela, že takéto holografy má len CC. Kde to žijem :D

      Odstrániť