nedeľa 25. októbra 2015

Návod, ako minúť všetky peniaze

...ktoré zatiaľ ani nemáte


Krásnu nedeľu vám prajem slečny!
Idú vianoce! To vám môžem povedať, odkedy som počula prvú vianočnú reklamu v rádiu. Treba zháňať darčeky, počúvať z rádia, že ide sviatok hojnosti, radosti a pokoja. Potom výjsť na ulicu, kde bude kopa zamračených ľudí, ktorý do seba vrážajú. Toto na vianociach naozaj neznášam. Našťastie som si to uvedomila dostatočne skoro a začínam zháňať darčeky už teraz. Dnešný post nebude o darčekoch pre ostatných, ale o darčekoch pre mňa. Nechcem vám totižto ukazovať trenky, ktoré idem kúpiť priateľovi :D. 

Prvou vecou, ktorú by som chcela je púdrový rozjasňovač od Becca. Na prvýkrát sa kamarátke ho nepodarilo kúpiť, takže vážne dúfam, že sa to tentokrát podarí. Rozmýšľam nad edíciou od Jaclyn Hill. Pretože to dievča fakt môžem. Ale aj nad odtieňom moonstone, ktorý by bol pre moju pleť dokonalý. 



Ďalšiu vec, ktorú by som chcela veľmi vyskúšať je Jeffree Star tekutý rúž. Ten chlap vie, ako ma dostať. Odtiene má krásne, reklamy dokonalé. On sám o sebe je brutálny zjav a má vždy krásne rozblendený make up. Isto chcem odtiene Celebrity Skin a Unicorn Blood. Keď odskúšam ich kvalitu a budem mať peniaze, isto si objednám aj ďalšie. Navyše Jeffree chystá aj očné tiene a pre mňa najviac očakávané ROZJASŇOVAČE! 



Značka Coloupop nie je až taká známa v Európe. Jedná sa o americkú značku Predávajú krásne farebné tiene, rúže, lícenky a rozjasňovače. Z každého by som chcela skúsiť niečo. Zatiaľ nemám vybrané farby, takže ak máte návrhy, sem s nimi!


Make up geek je značka, ktorú používa Jaclyn v každom tutoriály. Samozrejme som ju chcela vyskúšať už predtým ale teraz ju proste MUSÍM vyskúšať. Isto chcem aj duochrome tiene, ktoré nedávno vydali.

Toto je časť môjho Whishlistu, ktorá sa dá zohnať v USA a možno sa k týmto veciam dostanem. Ak však nie, ešte mám aj "miestny" whishlist. Zaujímal by vás aj ten? Ak áno, nemám problém ho spísať. 
Zatiaľ vám prajem krásnu, oddychovú nedeľu a napíšte mi, čo by ste si kúpili, keby ste mohli zo zahraničia. 


4 komentáre:

  1. Ten podnadpis mě dodělal už na začátku článku!!! :-DD prý peníze, které zatím ani nemáte.... :-D
    I místní wishlist mě zajímá ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja zatiaľ prachy na toto všetko nemám :D Píšem pravdivo :) Okej, skúsim spraviť :)

      Odstrániť
  2. MUG bych taky chtěla. Jeffree se mi nelíbí prezentace, nevím, jako chápu, že i chlapi mají rádi kosmetiku, ale rtěnka na chlapovi už je prostě moc. I když u něho je to takové sporné, no pořád je to chlap. A ty jeho pokakané odstíny jsem taky nepochopila, to bych si na rty nedala, vypadá to jak zaschlé bláto...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si vystihla s tým blatom. Môj priateľ ho tiež neznáša. Dokonca mi povedal, že si môžem vybrať hocijaký rúž z melt ale žiadný od Jeffreeho. Ale mne sa páčia niektoré odtiene. Uvidíme. Ak niekedy objednám mug, budem sa veľmi tešiť na tú ich kvalitu, ktorú ospevuje Jaclyn hill:)

      Odstrániť