utorok 11. augusta 2015

Najpoužívanejšia a najnudnejšia

Urban Decay Naked 2 Basics Palette




Ahojte!
Túto paletku som v podstate ani nechcela. Ale uvedomila som si, že potrebujem nejakú matnú hnedú paletu. Najlepšie so studenými odtieňami. Basics jednotka sa mi veľmi nepáčila, tak som si kúpila dvojku. 


Je to naozaj malá paletka, ktorá sa vám vojde všade. To ju robí ideálnou na cestovanie alebo pre slečny, ktoré sa veľmi nemaľujú. Myslím, že ako investícia je skvelá. Tiene sú povestnej kvality UD. Teda až na posledný UNDONE, ktorý mi príde trošku suchší. 


Paletka je zabalená len v krabičke, čo mi nevadí. Obsahuje zrkadielko, naopak štetec chýba. To ju však robí skladnou a využiteľnou. Samotné balenie je pogumované, ale nechytá bordel tak, ako Nars balenia. Na vrchu sú vystúpené nápisy. V ruke sa drží veľmi príjemne.


Farby sú naozaj využiteľné už len z toho dôvodu, že vždy vám v palete ostanú tie tmavé a svetlé miniete ako prvé. Tu je viac svetlých, ako tmavých takže máte možnosť využiť ju celú. Odtieň Stark je moja telová farba. Používam ho na rozotieranie všetkých prechodov. Skimp sa dá použiť ako matný rozjasňovač. Frisk + Cover sú skvelé farby do zhybu oka. Primal a Undone sa dajú použiť ako vonkajší tieň. Undone je skvelý na zahustenie mihalníc alebo jemnú linku. 

 v tieni
na slnku

Ako môžete vidieť svetlé farby sa na mne strácajú a preto sú skvelé na rozotieranie. Mať takúto paletu a jeden dva výrazné(fialový, modrý, zelený, červený...) tiene a spravíte hocijaký look. Naposledy som sa maľovala len s touto paletkou. Použila som Skimp na celé viečko, Frisk do záhybu a Undone ako linku. Môj priateľ povedal, že je to najkrajšie líčenie, aké som kedy mala. Pretože mi zvýrazní oči a konečne svietia tie, nie viečka.Výdrž je skvelá. Mám ich vždy na celú noc. Nakoniec som rada, že som si paletku kúpila. Síce je to trochu nuda ale používam ju dosť často. 

Máte svoju "to go" paletu?
Vyskúšali ste niekedy Urban Decay?

4 komentáre:

  1. Je krásná, také ji mám ráda, asi hlavně i proto, že obsahuje matné odstíny:) Já UD značku naprosto miluju už hrozně dlouho, je prostě super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ od nich mala len tiene a bázu. Dúfam, že čoskoro vyskúšam aj iné super vecičky :)

      Odstrániť
  2. Mám a miluju jí! není dokonalejší paletky. Na jedno líčení často využiju všechny stíny (to se jen tak nevidí) a hlavně s ní udělám obočí a i linku, spodní i vrchní, no prostě tu paletku miluju každým dnem víc a víc :-)) určitě si jí koupím znovu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to máš pravdu stačí naozaj len táto paleta na všetko :) Ja myslím, že tiež :)

      Odstrániť