utorok 4. augusta 2015

Dopoužívavam zbytky

Bioaroma Face Peeling & Mask







Ahojte!
Moja pleťová rutina sa čoskoro zmení. No najskôr chcem vypotrebovať všetky krémy, pílingy a masky, ktoré mám doma. Je mi ľúto ich vyhodiť. Preto sú aj teraz trošku častejšie príspevky o pleťovej kozmetike. Okej, bol jeden minulý týždeň. Ale aj tak radšej píšem, kým ich mám ešte na pamäti. O pleťovom kréme tejto značky som už písala tu.


po prvom otvorení

po pár mesiacoch 



Pílingy milujem! To môžete vedieť, ak dlhšie sledujete môj blog. Najlepší píling doteraz pre mňa bol ten od Dermalogicy. Na pleti bol jemný a krásne vyčistil. No a čo tento? Ako môžete vidieť na fotke po prvom otvorení obsahuje veeeľa oleja. Celé to vonia ako bazalkové pesto. Čo je síce pekná vôňa ale nie veľmi vyhľadávaná, keď sa jedná o pleťovú kozmetiku. Ako pesto to aj vyzerá, keďže sú v ňom podrvené bylinky. Asi ich drvil nejaký mažiar, pretože sú naozaj strašne hrubé na pleť. Naozaj ich na pleť neodporúčam. Cez zimu som mala z tohoto pílingu začervenanú pleť! To sa mi asi nikdy nestalo. Teraz na leto je to už lepšie. Olej sa mi však akýmsi spôsobom vylial. Nechápem ako, keďže je iba na poličke. Ale vždy keď som ho zdvihla, bola pod ním kalúžka oleja. Takže teraz je to už iba mastné seno. Používam ho teda na nohy. Tam je celkom fajn. Na tvár ho neodporúčam, pretože je veľmi hrubý. 




Zelený íl je už pojem a vždy som ho chcela vyskúšať. Preto mi môj prvý poslala Veronika. Myslím, že niesom taký nadšenec, aby som medzi sebou porovnávala každé zrnko ílu a hľadala na nich rozdiely.Balenie je plastové a na vrchu má dierky ako soľnička. Myslím, že sa jedná o dobrý íl. Vytiahol mi z pokožky svinstvo. Dobre sa rozrába. Myslím, že tento íl je jediná vec, z ktorej niesom sklamaná. 

Zo stránky bioaroma mi ešte poslali jednu vzorku. Jednanie s týmto eshopom bolo super. Ale nemyslím si, že si od nich ešte niekedy niečo objednám. Bohužiaľ ich výrobky mi nesadli. 

Poznáte značku Bioaroma?
Používate nejaký ich produkt?

1 komentár:

  1. Tak to je škoda. Nechápu, jak mohl tak samovolně vytékat. Ale aspoň na nožky ti posloužil. Jejich výrobek nemám a značku nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť