piatok 21. augusta 2015

Ako sa balím?





Ahojte!
Odpoveď znie - Veľmi zle! Nechodievam na dovolenky, predĺžené víkendy a tak. Vždy, keď niekam idem cez leto je to na viac mesiacov a tam si beriem všetko veľké balenia a veci, ktoré tam môžem nechať. Lenže toto leto som ostala doma. Nastal čas návštev a ja som sa nie vždy pobalila najlepšie. Myslím, že v tomto som úplný nováčik. Buď si zoberiem priveľa vecí a musím ich so sebou ťahať alebo naopak nezoberiem si skoro nič a trieskam si hlavu, že zrovna toto by som dneska využila...



Keď idem niekam ďalej ako k priateľovi, tak si vezmem túto taštičku z Avonu. Mám ju už celkom dlho, pretože je skladná. Balím si do nej hygienické potreby. Do tašky si ju zatvorím a keď prídem na miesto určenia, zavesím ju za háčik hocikde. 


Obsah sa strieda ale vždy musím mať : šampón, sprchový gél a olejček od CHI. Teraz som mala ešte aj pinzetu a čistič na štetce. 


Na pleť som začala používať Dr. Hauschka. Cez leto nepotrebujem krém a vystačím si s čistiacim krémom a tonikom.


No a tu je moja kozmetická taštička. Tu schovávam všetky tie kozmetické poklady. Je celkom veľká ale aj tak sa mi tam nezmestilo všetko :D






Snažila som sa brať veci, ktoré na 100% využijem a neviem, či sa mi to až tak podarilo. Myslím, že nabudúce budem o niečo múdrejšia a nevezmem si toľko líceniek.


A už isto chcete vedieť, čo som nakúpila. Myslím, že som sa držala. Chcela som Beauty blender ale bez zľavy ho jednoducho nekúpim. Takže som si kúpila nejakú špongiu v MAC, tak uvidíme. Ďalej som si kúpila mydlo značky DaVinci. Krásne vonia, tak uvidíme, ako umýva. Z tých potrebných a rozumných tu máme Invisi Bobble gumičky, ktoré milujem. Mala som jednu a tú som stratila na tobogáne. Musela som si kúpiť normálnu a až také super to nie je. Ďalej som kúpila suchý šampón batiste, znovu.Fix + musím zrecenzovať a uvidíte, prečo ho potrebujem. Kúpila som si ceruzku na pery MAC SOAR. Farebne som chcela ísť do niečoho šedého ale keď som videla jednu slečnu, ako si ho skúša musela som ju mať. Rúž od Clinique je pre mňa veľkým prekvapením. Nikdy som po nich nejako netúžila. Uvidíte v samostatnej recenzií.


Khiels som samozrejme nemohla vynechať a vypýtala som si vzorky krémov na oči. Potestujeme a uvidím, či sa oplatí ísť do plných balení. Navyše mi v Sephore odliali vzorky make upov Esteé Louder, z čoho som veľmi milo prekvapená. Nakoniec som veľmi milo prekvapená z českých predavačiek. Ak má niekto problém, skúste prísť do MAC na Slovensku. Za m§a všetky pražské MAC palce hore! 


Veronika ma pri našom stretku veľmi prekvapila vetou : Ty máš v septembri narodeniny, tak som ti doniesla toto. Bola som šťastná už len zo samotného stretnutia a ona mi ešte doniesla darček a myslela na moje narodky! Ako vždy sa trafila do vecí, ktoré chcem vyskúšať. Krém na nechtovú kožtičku som potrebovala. A tradáááá jeden tam bol!


Maminke som odovzdala suchý šampón Batiste a ona ma prekvapila jedným od CHI Kardashians. Tak ho idem vyskúšať a napíšem porovnanie :) 

Navyše už by to chcelo vyhlásiť víťazku giveaway o korektor! Stáva sa ňou Lenka Ďurčeková, prosím napíš mi mail :) 

Krásny piatok!
Otázka dňa znie : Viete sa baliť?

1 komentár:

  1. Já vždy když někam jedu, tak kontroluji, zda mám mobil a peněženku. Mobil je prostě nutnost pro komunikaci a peněženka je důležitá, kdybych něco zapomněla, tak si to prostě koupím. :-) Gumičky invisibobble mám i já velmi ráda a jiné už ani nenosím. Vítězce gratuluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť