utorok 14. apríla 2015

Skrášľujúce oleje

Garnier Beauty oil for dry skin



Krásny deň!
Telové mlieko som nikdy nebrala ako nutnosť. Jedno mi v pohode vydržalo aj rok. Alebo sa stávalo, že som ho vyhadzovala zasmradnuté. Lenže časy sa menia a presťahovala som sa na väčšinu týždňa do Brna. Brnenská voda je moja nočná mora. Nedá sa piť a strašne vysušuje. Mám z nej vysušené vlasy, tvár aj pokožku na celom tele. 


Našťastie mi Veronika v našom swape poslala toto telové mliečko. Napísať je úplne super, kupujte, by asi bolo málo. Takže začnem tým, že sa rýchlo vstrebáva. Je to zapríčinené aj tým, že mám na sebe pomaly biele šupinky. Takže sa má kde vstrebávať. Lenže hneď ako ho natriem, mám krásne lesklé nohy a ruky. Vyzerajú naozaj oveľa lepšie. Druhá super vec na ňom je, že krásne vonia. Je to trošku sladká vôňa ale zvládnem ju. Konzistenciu má hutnú a je trochu dooranžova. 


Na leto plánujem znova začať používať kokosový olej ale dovtedy mám za neho veľmi schopnú náhradu a som rada, že mi ho Veronika poslala. Hlavne preto, lebo sama by som sa po ňom nikdy nepozrela. Pritom má taký pekný obal.

Aké je vaše obľúbené mazanie?
Používate vôbec telové mlieko?

2 komentáre:

  1. Tak a teď ti ho závidím a asi si ho taky koupím :-D
    Veronika CJ

    OdpovedaťOdstrániť