utorok 21. apríla 2015

Šibalo mi?

Make up Studio blusher refill odtieň 48

Krásny deň!
Neviem, či poznáte značku MAKE UP Studio. Ja som ju spoznala na základe jednej súťaže (kde som nevyhrala). Najsuper na nej bolo samozrejme, že sa dá zohnať na Slovensku. Pretože vtedy sa MAC nedal zohnať a za Inglotom do ČR nepôjdem. Značku som poznala už dlhšie a už som od nich jednu super lícenku mala.  Teraz som chcela niečo výrazné, niečo v odtieni Magenta. Prečo? Tak to vážne netuším...asi mi šibalo.


Ako som popísala farba je šialená. Tak som ju skoro vôbec nepoužívala. Lenže nedávno som chcela začať používať všetko, čo som dlho nepoužívala. Dokonca aj modrý rúž sa dostal na radu :D! Lenže na vrchu sa vytvorila vrstva, ktorú som musela zoškrábať. Teraz chúďa vyzerá ako po útoku mačky. Veľmi príjemne ma však prekvapila, keď som zistila, že farba na lícach je studená ružovka a dá sa v pohode nosiť. 


Teraz sa používa veľmi dobre, stačí párkrát prejsť štetcom po povrchu a nanesiete potrebné množstvo. Lícenka obsahuje 3 gramy a mám refill, takže neviem, ako vyzerá celé balenie. No toto sa v pohode zmestí do akejkoľvek taštičky. 



Výdrž je priemerná. Nie je to nič, čo by vám vydržalo celý deň ale tých 5 hodín myslím dá. Asi je u mňa už dlhšie ako rok a pol ale nezmenila vôňu, tak ju používam.

(toto je ruka môjho priateľa, obetoval sa, keď mi bola zima )

Som rada, že som sa prehrabala v svojej zbierke a začala ju používať. Na  moje topky z MAC nemá ale ak by ste ju chceli vyskúšať, myslím, že až také sklamané nebudete. 

8 komentárov:

  1. Akonahle treba povrch pudrovych produktov oskriabat, znamena to pre mna jedine - nekvalitu. To sa fakt divim, ze takato vychytenda znacka ma tento problem, mne sa to stava z NYC a podobnymi lacnymi suntami...
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oprava gramatickej chyby :)) samozrejme "s NYC" a nie "z NYC" :))))

      Odstrániť
    2. No máš pravdu, že sa mi to s takým MAC nestalo, ale stalo sa mi to s jednou lícenkou z Bourjois. A on nich si myslím, že sú celkom kvalitné.

      Odstrániť
    3. Pro me to zas znamena, ze jsem tam stetcem neco zanesla.... Kdyz staci parkrat udelat oblicej-pudr a uz se zanasi MU z obliceje do pudru, tak je to hned a mame krustu.... Tak seskrabnu a ok :)

      Odstrániť
    4. Možno to tým bude, ja som ju chvíľu používala a potom ostala chúďa v taške a dlho som ju nemala. Bakterie mali čas :D

      Odstrániť
  2. Náhodou ten odstín je nádherný, já bych ji používala hned:)) Určitě ji nos, je krásná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa ten odtieň páči ale či by mi sedel to neviem.
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť