utorok 7. apríla 2015

She is like HEROINE!

M.A.C. rúž matný odtieň Heroine




Krásny deň!
Cez leto sa moja zbierka rúžov MAC rozšírila o dva odtiene. O prvom som vám už napísala TU. Tento druhý je o niečo viac výraznejší a iný. Všimla som si to už keď som ho mala na sebe prvýkrát. Ľudia na neho reagujú celkom dosť emotívne. Naozaj! Kamarát sa na mňa pozrel ako na šialenca a otočil sa mi chrbtom asi na 5 sekúnd, že ten rúž mu vadí. Potom som ho mala vonku, kde mi ho všetci chválili ale nikdy sa nestalo, že by si ho nikto nevšimol. Preto pri jeho nosení musíte byť tak trochu Hrdinka ako napovedá anglický názov Heroine. Pôvodne šlo myslím o limitku ale bol po ňom obrovský dopyt, takže sa stal bežným sortimentom.



Obal je samozrejme nezmenený MAC tampón ehm, prepáčte náboj. Vonia sladko ako všetky ostatné MAC rúže. Konzistencia je hutná ale stále sa dobre nanáša. Odporúčam použiť ako kontúrku, tak štetec. Trochu vysušuje, preto musia byť pery v super stave a pred líčením ich hydratovať. Nanáša sa veľmi dobre v hutnejšej vrstve, ktorá sa vpije a necítite ju stále na sebe.



Na intráku je jeden z mojich najpoužívanejších. Vydrží tak dve hodky. Keďže má krémovú textúru, po jedle ho treba trochu upraviť. Na to som si už zvykla. Na pohárikoch necháva odtlačky. Ešte som sa asi nestretla s rúžom, ktorý to nerobí. Vytráca sa rovnomerne a preto na neho netreba dávať pozor. Aj napriek týmto veciam je u mňa jeden z naj. Farba j tak dokonalá, že predčí všetky nedostatky. Kúpila by som si ho isto znovu a odporúčam ho každému, kto má rád výrazné pery a už ho nudí červená (aj keď to sa asi nemôže stať).

Trúfli by ste si na tak výrazný rúž?

10 komentárov:

  1. takýto mi veľmi nepristane, ale inak šialene výrazné rúže nosím takmer stále, mám to radšej, než výrazné oči, pretože je to neokukané :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A pery máš v akom stave? :) Ja musím striedať bohužiaľ, lebo väčšinu mám vysušené :(

      Odstrániť
    2. u mňa nemôžu byť nikdy vysušené, väčšinou sú v dobrom stave, iba kebyže som extra chorá, tak sú suché :)

      Odstrániť
    3. A aký zázrak na ne používaš? Nože sa podeľ? :)

      Odstrániť
  2. Super príspevok :)
    Dúfam že si pozriete aj môj blog a zanecháte koment Díík tu je
    darkbrown

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja bych si asi netroufla (ale chtela bych). Tak doufam, ze prijedes namalovana timhle ;)
    Ta barva je paradni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ps. Ale vzdycky jsem si myslela, ze to pojmenovali podle te drogy.... :D

      Odstrániť
    2. možno :) Nevieme inšpiráciu :) Možno skúsim prísť namaľovaná s týmto fešákom :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Ak chceš začni sledovať môj facebook a tam sem tam pridám. Napríklad tu : https://www.facebook.com/OsobnyBlog/photos/pb.283702881716946.-2207520000.1428684322./823733954380500/?type=1&theater

      Odstrániť