utorok 16. decembra 2014

Bezkalorické potešenie

Too faced Milk chocolate bronzer odtieň Ligh/Medium


Ahojte!
Bronzer som v živote nepoužívala, ani lícenky dohneda. Až dokým Lou nezačala ospevovať Madly. Vtedy som vedela, že prvý bronzer je u mňa. Ale asi rok mi ležala v poličke, takže nejaké nakupovanie bronzerov sa nekonalo. Mala som jeden z nejakej bio značky ale ten sa mi veľmi nepáčil. 


V USA som našla skvelé internetové obchody a najlepšie na tom bolo, že sčítali zľavy. Takže som ho mala asi o 15 dolárov lacnejšie, ako bežne. Značka Too Faced je mi celkom sympatická, ale ešte som od nej žiadny produkt nemala. Preto som nevedela, čo mám očakávať. Aj napriek tomu, že som bola pri mori, som si kúpila ten svetlejší odtieň. Urobila som dobre, pretože mi sedel aj cez leto+trošku Madly, ale aj teraz sám o sebe. Možno si ale časom kúpim aj ten tmavší a budem miešať. Bronzerov som sa bála najmä preto, lebo som si vždy spomenula na nepekné oranžovohnedé čiary pod, alebo ešte horšie na lícnych kostiach. Ale tento bronzer má dokonalú farbu. Naozaj na tvári ho skoro nevidno ale aj tak dobre vykontúruje pleť. No keď sa do toho opriete, dokáže vykúzliť aj pekný, slnečný look. Navyše nie je trblietavý.

na fotke je pri znamienku-veľmi ho nevidno

Balenie je tiež veľmi pekné, síce je plastové, ale nebojím sa, že by sa mi rozbil. Obsahuje aj zrkadielko, takže stačí mať malý štetec na prípadné úpravy a všetko bude v poriadku. No a ten štetec potrebujete. Pretože jediná vec, ktorá sa mi na ňom nepáči je, že vydrží maximálne 4 hodiny. Ako na lícenku to nie je zlé. No pri takejto značke som čakala viac. Nanáša sa perfektne a dobre sa rozotiera.  

 na slnku

s bleskom 

v tieni bez blesku-povedala by som, že toto je najvernejšia farba

A isto všetci viete, že by mal voňať ako čokoláda. A aj áno aj nie, mne vonia ako kakao. Vonia tak krásne a silno, že mi z neho vonia celý šuflík. Niekomu by to mohlo vadiť, ale to by musel byť mimozemšťan, pretože by nemohol mať rád čokoládu.
Aby som to zhrnula, farba, vôňa, nanášanie konzistencia je všetko super, výdrž je však slabšia.

Používate bronzer?
Aký je váš obľúbený?

9 komentárov:

  1. Je moc pekny, hezky prirozeny:) Ja jeste pred rokem a neco nepouzivala jak tvarenky, tak i bronzery.. Ted pouzivam oboje:)) Bronzeru mam hrozne moc a nejradsi mam take takove bez velkeho shimmeru.. Mam rada od Sleek sadu na konturivani a pak od Flormar terracotta pudr..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je krásný a barva je nádherně přirozená. Zklamala mě ale ta výdrž, 4 hodiny jsou na takový produkt slabota :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som čakala oveľa viac. Našťastie je vo všetkom ostatnom úplne super, takže som neni sklamaná :)

      Odstrániť
  3. škoda té výdrže, čekala jsem to daleko lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako príjde mi, že mne na tvári vydrží len MAC a asi sa toho začnem držať :)

      Odstrániť
  4. Mne by asi nesla ta barva, mozna ten tmavsi....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to si teraz hovorím aj ja, keď s ním viem narábať ale takto by mali slečny začínať. Nie kúpiť si hnusnú oranžovohnedú a urobiť čiaru na líci :D

      Odstrániť
  5. Za takú cenu by som čakala určite lepšiu výdrž! Ja mám najradšej od NYC smooth skin. :)

    OdpovedaťOdstrániť