piatok 6. júna 2014

Dva pílingy a jeden sprcháč!

Organic Surge Skin Perfecting face polish, Alverde s kokosom a lotosom, Lactovit




Ahojte!
Viem, že pílingy sú vcelku zaujímavá téma. Pretože poznám ľudí, ktorý pri predstave, že im niečo "odiera tvár" radšej píling vynechajú. Potom takých, ktorý raz za týždeň vypílingujú ale riadne. A aj takých, čo pílingujú každý večer. Ja patrím niekde medzi posledné dve skupiny. Pretože aj na tvári, aj na tele mám rada pocit vypílingovanej, čistej pokožky. No niekedy to stíham naozaj len raz za týždeň. 


Ako prvý pôjde píling na tvár. Je od firmy Organic Surge, ktorá mi celkom padla do oka. Hlavne tým, že má pre mňa už trochu známy certifikát EKOCERT(98,8% ingreiencií je prírodného pôvodu, 10% je z organického pestovania), je proti testovaniu na zvieratách, je bez SLS, parabenov, syntetický vôní a farbív. Navyše podporuje deti v Keni. Jednoducho normálne už po tomto všetkom môžete byť spokojné, že ste si výrobok kúpili. Balenie je jednoduchá vytláčacia tubička s pekným fialovým povrchom. No všetci sme tu kvôli obsahu. Ten je niečo ako redší krém, s väčšími žltými čiastočkami. Na tvár mám rada jemnejšie pílingy, preto som sa bála, že nebude dosť dobrý. O to viac som bola prekvapená po prvom vyskúšaní! Pleť som mala krásne prejasnenú, čistú a vôbec ma neťahala od sucha. Značka ideál povedala som si. No potom som ho omylom nechala viac ako týždeň v sprche na intráku a strašne mi zosmradol. Riadim sa heslom, čo zmení vôňu, to vyhoď ale normálne mi je tohoto pílingu dosť ľúto. 




Ďalším pánom na pílingovanie je Alverde sprchový píling Kokos s Lotosom. Telový píling používam hlavne na jar a cez leto. Preto som začala túto jar vyhľadávať niečo, čím by som mohla začať. Značka Alverde mi predtým nebola veľmi sympatická, hlavne kvôli hašlerkovému smradu. No skúsila som od nej jeden produkt, ktorý spustil lavínu ďalších Alverde nákupov. Toto je súčasť jedného z nich. Navyše je to vegánska značka, takže neobsahuje žiadne zvieracie zložky. Našťastie píling vonia po kokose a nie po hašlerkách. Obsahuje veľké kokosové čiastočky,ktoré opílingujú telo dokonale! Naozaj musím povedať, že som mala veľmi šťastnú ruku pri výbere. Pokožka je po pílingu hladšia, chĺpky na nohách mi po tomto pílingu nezarastajú. Jediný problém je, že ho musíte použiť naozaj veľa. Jedno balenie vám podľa mňa vydá na takých 10 až 15 použití, čo je dosť málo. Ale tak pri cene okolo 70 kč som ochotná mu to odpustiť. 



bohužiaľ nemám ho v Brne a tak dávam fotku z googlu


Posledným produktom, ktorý tu pre vás dneska mám je sprchový gél Lactovit. Sprchové gély sem nedávam moc často. Má to svoj dôvod - žiadny ma neokúzli natoľko, že by som ho mala potrebu sem dávať. Značka Lactovit mi bola sympatická hneď, ako som ju zaregistrovala. Mám veľmi rada mlieko a mliečne výrobky. No a telové mlieka a sprcháče s obsahom mlieka, v mliekovom obale ma teda dostali. Najskôr som bohužiaľ mala veľké zásoby doma a potom som na neho zabudla. No raz som prišla domov a bol na vani. Mliečkový sprcháč! Samozrejme som ho hneď vyskúšala a bola som nadšená. Tá vôňa je dokonalá! Pripomína mi niečo, čo používala maminka, keď sme boli malé. Celkom ma vrátila do detstva! Čo je na tomto sprcháči ale ešte lepšie je, že vyživuje. Po osprchovaní s ním nemám potrebu sa natierať telovým krémom.  Za seba môžem len odporučiť a isto nie je posledným, ktorý som doma mala.

Používate pílingy alebo sa ich "bojíte"?
Aké sú vaše obľúbené pílingy?

6 komentárov:

  1. Já peelingům fandím :-) A to všude. Ani jednu z těch věcí ještě neznám, možná kouknu po Alverde, ta vůně musí být na léto super (ale ještě mám zásobu loňské citronovo máslové Baley...)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och citrónové veci musia byť podľa môjho priania, pretože niektoré milujem a niektoré voňajú ako osviežovač na wc. :D

      Odstrániť
  2. Peelingy, najmä telové zbožňujem..:) Po tom Alverde kuknem, zaregistrovala som ho v DMku.. A Lactovit, ktorý tu máš, mám tiež a som nadmieru spokojná, krásne vonia a je veľmi príjemný, za rozumný peniaz k tomu!:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. alverde NIE JE veganska znacka, niektore produkty nie su veganske pretoze je tam napr pridany med, v jednom peelingu zase mali vytazky z peral a pod., ak nie je veganske logo na obale, tak v tom zlozeni je nieco, co veganske nie je
    len tolko som chcela.

    OdpovedaťOdstrániť