streda 11. júna 2014

Aussie mi to potvrdil!

Aussie na objem



Ahojte!
Už som mala 3 minutový zázrak a čakala som podobné výsledky aj od šampónu. V nejakej recenzií som čítala, že vlasy to mierne vysuší, takže majú väčší objem a vydržia dlhšie sa nemastiť. Preto som ho samozrejme brala. A ako obstál?


Po prvom umytí som čakala BIG hair, ako to sľubuje. No konali sa len dobre umyté vlasy, ktoré sa ľahko dali rozčesať. Do večera mi spľasli úplne a na druhý deň musela prísť na rad gumička. Bola som trošku sklamaná. Používala som ho i naďalej. No každým razom sa mi zdalo, že vlasy sú viac a viac zaťažené. Ako nechápem, čo čakám pri toľkých silikónoch! Možno mi pri 3 minutovom zázraku nevadilo hlavne to, že si ho nedávam na korienky ale na končeky. 


Zloženie je dlhšie ako rad na obed v menze okolo 12. A to už je fakt čo povedať. Aussie ma týmto utvrdilo v tom, že už chcem na vlasy skôr iba bezsilikónové šampóny. Jednoducho umývať si vlasy silikónmi u mňa znamená akurát to, že do večera mám nanič vlasy. A to nechcem. 

Používate šampóny Aussie?
Máte jeden šampón alebo ich striedate?

12 komentárov:

  1. V jednom kuse striedam šampóny a nič mi nepomáha! mám aj silikónové na objem alebo prírodný, ktorý vraj nemastní. Bohužiaľ si ich umývam každý deň, aj keď som počula, že pokiaľ šampón nezaťažuje tak to vlasom neškodí. Najviac by som bola šťastná, keby nájdem niečo na objem, pretože mi vlasy veľmi rýchlo spľasnú :) sú fajn, iba keď si ich vyfúkam a potom asi 10 minút. Skúšala som ale takmer všetko :-) Mám jednu celú radu elsevé so silikónom- šampón, balzam aj sprej do vlasov, no nevidím rozdiel, asi sú moje vlasy skrátka také!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne mám jeden od alverde a s tým som zatiaľ celkom spokojná. Som zvedavá, ako obstojí a potom sem o ňom napíšem, možno by ti pomohol :) Ale tak aj ja striedam šampóny, ako to len ide :/

      Odstrániť
    2. ak by mi pomohol, už by som sa ho nepustila :-) ale tu asi ide skôr o štruktúru vlasov, mám jemné, lesklé, nie veľmi husté a rovné až priveľmi :-)

      Odstrániť
    3. No ja mám presne to čo ty až na tú rovnosť. Moje sú mierne kučeravé :)

      Odstrániť
  2. to s tým zložením dlhším ako rad v menze ma naozaj pobavilo :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veď to v sebe nemá žiadne silikóny, methylchloroisothiazolinone a methylisothiazolinone sú len konzervanty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si mi to napísala lebo sa v tom nevyznám ale aj tak to zloženie nevyzerá pekne :/

      Odstrániť
  4. Zkus šampony Bione, zatím se to zdá být fajn :-) a cena taky krásná.
    S Aussie mám jen ty nejhorší zkušenosti, bohužel :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bione mi vôbec nič nehovorí, kde sa to dá kúpiť?

      Odstrániť
  5. Wow tak toto by som nečakala no,aj som rozmýšľala či si ho niekedy kúpiť ale fakt neviem:/Inač veľmi pekná recenzia:)
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť