utorok 20. mája 2014

Dneska HEJTUJEME!

Dermacol transparentná ceruzka na pery




Ahojte!
Poznáte to, keď konečne niekto vytvorí produkt pre vás?
Presne toto som si myslela, keď som uvidela transparentnú ceruzku na pery. Pretože kontúrka je presne to, čo by som chcela. Lenže mám také množstvo farebných rúžov, že ani nie je možné k nim kúpiť kontúrky. Takže som sa veľmi tešila na vyskúšanie. 
U nejakej blogerky som čítala, že ceruza obsahuje niečo ako malé čiastočky piesku a že jej to strašne derie pery. No nakoniec napísala, že má asi len vadný kus. Preto som si ju zobrala. 


No a ako dopadla u mňa?
Musím povedať, že som veľmi sklamaná. Pery sa mi s ňou vykreslujú veľmi zle, je tuhá a ťahá mi ústa. To by som prežila ale aj v mojej ceruze sú pieskové časti, ktoré robia nanášanie ešte horším. Skúšala som ju použiť aj na celé pery na predĺženie výdrži rúžu ale nič sa nestalo, iba som mala na celých perách "piesok". Možno trocha chráni pery pred roztečením farby pod peru ale isto to nie je 100%. Vlastne nesúhlasím skoro so všetkým, čo je napísané na obale. Míňa sa strašne rýchlo. Keď ju strúham láme sa, keď ju používam, láme sa. A to aj po nahriatí. Takýto produkt by podľa mňa vôbec nemal byť v drogérií. Nápad je to skvelý ale myslím si, že Dermacol by ho mohol prerobiť.



Máte nejakú transparentnú ceruzku na pery, ktorá splní to, čo sľubuje?
Používate kontúrky vo všeobecnosti?
Máte ku každému rúžu jeho kontúrovaciu ceruzku?

5 komentárov:

  1. Tak o tom slyším poprvé!
    Já tužky nepoužívám. A jak píšeš, ke všem rtěnkám to ani nelze...ne, že bych jich měla nějak hodně, ale hledat ke každé ještě tužku, to se pěkně prodraží :-D
    Teď mám ale výbornou tužku na rty (ceruzku na pery :-D ) od Alverde z výprodeje a používám jí se zabarveným leskem. Hodně jsem si to oblíbila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem ja som ani viac recenzií nečítala o tejto tužke na rty (:D).
      Ale mám v pláne začať s rozširovaním zbierky ceruziek. Asi som ju videla v DM tiež vo výpredaji a nechala som ju tam :/

      Odstrániť
  2. Viděla jsem jen pár recenzí a všechny byly negativní:/
    Takže díky za další recenzi..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ju nedavno hladala v drogerlach a akosi uz nikde nebola..mozno ju predsa len stiahli z predaja nakoniec som si vzala klasiku miss sporty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mohli by ju prerobiť, transparentná ceruzka podľa mňa nieje vôbec zlý nápad :)

      Odstrániť